Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Elmondjam neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elmondjam neki hogy tetszik?

Figyelt kérdés

Szóval az a szitu hogy van egy srác (osztálytársam) aki nagyon tetszik, mostanába elégsokszor beszélünk msn-en élőbe pedig néha. Az elmúlt 3 hétben már puszival is köszön. Nem volt még fiúm ugyh nem vagyok túl tapasztalt lehet túl nagyok az elvárásaim:).Szóval szerintetek elmondjam neki? (jah és multkor elmeséltem neki valamit és ő azt hitte őt akarom randira hívni és azt írta h szívesen eljönne csak már van programja arra a hétvégére de aranyos vagyok h rá gondoltam aztán meg azt írta h ez kicsit ciki:))Ez jót vagy rosszat jelent?

15 éves lány

2010. ápr. 18. 20:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát attól függ... Normál esetben azt mondanám, hogy nem jelent jót, mert ha tényleg akarna veled járni, akkor szabaddá tenné magát tűzön vízen át. DE! Van, mikor tényleg nem lehet ellógni (pl. jön a nagyi és pesztrálni kell), ilyenkor az számít inkább, hogy akar-e MÁSKOR elmenni veled randizni. Amúgy szerintem össze tudod szedni a pasit, ha akarod.
2010. ápr. 18. 20:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát szerintem tedd azt ha nem vagy túl félénk, hogy személyesene gyik szünetben odamész hozzá vagy suli útán és megmondod neki kicsit humorosan viccesre fogva, hogy

"emlékszel arra amikor azt hitted, hogy el akarlak hívni valahová?" ugye azt fogja felelni hogy

"igen"

és te meg erre azt h

"hát akkor most szeretnélek elhívni sétálni egyet, mondjuk holnap...?"

hamar megfogod tudni, hogy bejössz e neki vagy nem;) próbáld meg ne félj.

ha meg nem mered személyesen elmondani akkor tedd meg ezt msnen.

sok sikert

vivi

2010. ápr. 18. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Nos, én annyit tennék, hozzá, hogy semmi kép ne msn-en, mert egyáltalán nem közvetlen. Sokkal jobb, ha szemtől szembe, mert látod a reakcióit, a mozdulatait, és ha tegyük fel igent mond tényleg egy randira, akkor látod, hogy kényszerből megy veled, mert nem akar megbántani, vagy tényleg tetszik neki az ötlet. Én legalább is így gondolkodom. Szeretem az msn-t, de ez az egyik dolog, amire soha nem ajánlom. Lehet, kicsit izgulsz, ha személyesen kérdezed meg, de hidd el, sokkal jobb úgy.
2010. ápr. 18. 20:45
 4/9 anonim ***** válasza:

igaza van az utolsó hozzá szólónak az msnnel kapcsolatban sokkal jobb személyesen :)

vivi

2010. ápr. 18. 20:58
 5/9 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm a válaszaitokat:) asszem megpróbálom:)
2010. ápr. 19. 18:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Na? hogy ment? mLégyszi majd írd ide!:D
2010. ápr. 20. 15:49
 7/9 A kérdező kommentje:
hááát még nem tartok ott de ma együt mentem vele suliba és tök jót dumáltunk de mindenképp megírom majd a végeredményt:)
2010. ápr. 20. 16:17
 8/9 anonim ***** válasza:
alig várom! :)
2010. ápr. 20. 20:08
 9/9 A kérdező kommentje:
nah hát nem tom hol kezdjem először is sok minden történt de a lényeg h nem jött össze megtudtam h ő csak barátságot akar:D de tudodjátok mit nem is vagyok elkeseredve pedig nagyon tetszett csak az a rossz h nem tom h fogok ezután a szemébenézni úgy h tudom h tudja:/
2010. ápr. 26. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!