Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet érni egy pasinál, hogy ne csak szexre kelljek neki?
Figyelt kérdés
Nem feküdtem le vele, de az az érzésem, hogy csak szexre kellenék neki. Ma egyik haverja mondta, hogy csak tuti meg akar fektetni. Én viszont szerelmes vagyok belé. Az eszem azt mondja, hogy felejtsem el, a szívem pedig azt, hogy kell ez a pasi. Eddig mindig az eszemre hallgattam, ez miatt sok pasit lekoptattam már, de ennél a srácnál nem ilyen egyszerű. Egyre jobban beleszerettem...2016. aug. 8. 16:07
1/6 anonim válasza:
csak szexre kellesz ahogy nekem is csak arra kellenél h belédürítsek xD
2/6 anonim válasza:
Miért? Szex mellett még szeretnél takarítani, mosni, főzni, stb????
4/6 anonim válasza:
"El lehet érni egy pasinál, hogy ne csak szexre kelljek neki?"
Álmodj királylány
5/6 A kérdező kommentje:
2: Szerelmet szeretnék, nemcsak szexet.
3: Érek annyit emberileg, hogy ne csak arra kelljek egy pasinak. Nem játszom az eszemet, nem feküdtem le az összes környezetemben levő pasival.
2016. aug. 8. 19:56
6/6 fru_ válasza:
A szerelmet nem lehet befolyásolni. Te se úgy lettél bele szerelmes, hogy ő azt, vagy azt tette veled.
Ha nem szerelmes beléd, hát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!