Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakibe nagyon szerelmes lennél, eltántoríthatna tőle az, ha számára az orális szex annyira kellemetlen élmény lenne, hogy nem csinálnátok egyáltalán?
Alapnak tekintem, hogy számára is alap az orál és tőle várom el, hogy idejekorán jelezze, ha nem így van vele.
Ez a korrekt és mindkettőnknek jobb, ha nem is megyünk tovább. Az se számít, ha már alakultak ki érzelmek. Nem fogok hónapokig sem orális szex nélkül vergődni, nem hogy évekig, szóval jóval kevésbé fájdalmas a szakítás még így is.
Jártam így két lánnyal, soha többé!
Értem. És a sima dugás az alap?
A kézfogás az utcán alap?
A csókolózás alap?
Nos akkor ha nincs közös nevező, nincs semmi, amit "alapnak" lehet hívni, akkor olyan sincs semmi, amint "nem alapnak" lehet hívni, szóval ugyanott vagyunk.
Az biztos, hogy szopás nélkül nem csak hogy szexkapcsolatban kevésbé reménykedhetsz, de házasságban végképp nem.
Vajon ki akarna lehúzni 5 évtizedet úgy, hogy a létező legjobb dologból önként marad ki, csak mert egy hercegnőnek "undi"?
Hát ezen érdemes elgondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!