Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ennyire hülye a barátnőm, vagy direkt nem foglalkozik az igazsággal?
Szóval a barátja megcsalta, de állítása szerint megtámadták az utcán... Ehhez a barátnőm is ragaszkodik. Ezt most el is hiszi, vagy direkt nem foglalkozik az igazsággal???
Én nem tudom miféle vad menetben volt része a barátjának valami kattant nővel, de a nyaka csupa véraláfutás, ki van szívva mindenhol... A mellkasa, a háta szanaszéjjel van karmolva, nagyon csúnya. A barátnőm mutatott fotókat.
És a barátja azt mondta neki, megtámadták az utcán... És a barátnőm ehhez ragaszkodik... -_-
Tudod, a h..lye se tudja, hogy h..lye, hiába mondják neki.
Annyira elvakult a csaj, hogy nem látja a fától az erdőt. Vannak ilyen emberek, párkapcsolatban ők a papucsok.
Hagyd rá, bármit teszel is, úgysem fog rád hallgatni.
És ha tényleg megtámadták?
Ha meg nem, akkor hatalmas arc, én megbocsátanék egy ilyen duma után :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!