Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg a csicskája vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a csicskája vagyok a páromnak, mert minden reggel ágyba viszem a reggelijét?

Figyelt kérdés
Nagyon jól megvagyunk, szeretem őt, szeretek gondoskodni róla, megadni neki mindent, úgy kezdődik a napunk hogy együtt ébredünk, együtt indulunk melóba. Én szinte egyből kipattanok az ágyból megcsinálom a reggelit és az ágyban eszünk. Ha főzök az ebédet is kiszedem neki meg a vacsit is szóval a konyhában MINDENT megcsinálok helyette. Tesóm nálunk aludt már párszor és pont látta ahogy viszem a reggelit a tálcán, utána kiröhögött hogy ez milyen már. Szerintetek? 26/N
2016. aug. 5. 18:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel baj,ha mindkettőtöknek megfelel.

Viszont szerintem úgy korrekt,hogyha te a konyhai feladatokat teljesen átveszed,akkor ő meg vállaljon be nagyobb szerepet a takarításban és az egyéb házimunkákban.

De nektek kell megegyezni.

2016. aug. 5. 20:47
 22/30 anonim ***** válasza:
Ameddig mindkettőtöknek megfelel, és nem érzed tehernek ezt, addig senkinek - se nekem, se a fröcsögő válaszolóknak, se a tesódnak - nincs köze ehhez.
2016. aug. 5. 20:59
 23/30 anonim válasza:
93%
Majd akkor is lelkesedj es ne panaszkodj ha lustiznal meg reggel kicsit, vagy ne adj isten beteg leszel, a pasi meg kikel az agybol es elmegy dolgozni. Vagy morcogni fog h se kave se reggeli ☺
2016. aug. 5. 21:04
 24/30 anonim ***** válasza:
28%
# 23: Ilyen jól ismered a párját, vagy honnan gondolod, hogy így viselkedne? Esetleg férfigyűlölő vagy, aki szerint minden férfi ilyen?
2016. aug. 5. 21:05
 25/30 anonim ***** válasza:
90%
Hát ez gáz! Az én férjem is elvárta tőlem, hogy mindent én csináljak, de nem ezért váltunk el.
2016. aug. 5. 21:11
 26/30 anonim ***** válasza:
# 25: Hol írta a kérdező, hogy a párja elvárja ezt? Nekem inkább úgy jön le, hogy a kérdező szívesen teszi.
2016. aug. 5. 21:13
 27/30 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg nem írta, de én akkor is úgy gondolom, hogy ez oda-vissza kell, hogy működjön.
2016. aug. 5. 21:19
 28/30 anonim válasza:
23as vagyok. Nem vagyok ferfigyulolo ☺ evek ota kapcsolatban elek, boldogan. Oda-vissza kedveskedunk egymasnak. Hol o hoz kavet, hol en kelek fel reggelit kesziteni. De volt olyan parom aki egy ido utan elvarta igen. Nekem meg rosszul esett h eszre se vette h nekem is jol esne. Nem akarom h ilyen h hibaba essen, de mindenki a maga elete kovacsa.
2016. aug. 5. 21:27
 29/30 anonim ***** válasza:
90%
21:13 egy ideig minden nő szívesen teszi ezt. Ösztönösen jön számukra, hogy akit szeretnek, annak kedveskednek. Sajnos a férfiaknak viszont nem jön ösztönösen... De amikor majd elment a rózsaszín köd, kiderül, hogy a párja szrik a viszonzásba, és ő meg megszakad a munkától, na akkor majd baj lesz.
2016. aug. 5. 21:35
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt olyan párom aki azt mondta a szemembe hogy azért vagyok hogy őt kiszolgjam. Meghogy úgy kell főzöm mint az anyja. Én meg mondtam neki hogy mi vagyok én cseléd? Nem az anyád vagyok hanem a társad. Persze ez onnan eredt hogy egyedüli gyerek volt. Az anyja még a húst is leszedte neki a csontról. Mondom esetleg még ne rágjam helyetted a falatot? Ő ehhez volt hozzá szokva. Sokáig nem is voltunk egy pár.
2016. aug. 6. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!