Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lányosodtak el a mai pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lányosodtak el a mai pasik?

Figyelt kérdés
A mai férfiakban nincs semmi tartás, önbizalom. Olyan ok mit a lányok. Múltkor itt sír egyik, hogy jajj nekem semmilyen tulajdonságom nincs amiért szeretnének a nők. Persze, ha úgy csinálsz mint egy lány nem is fognak férfinak tartani!
2010. ápr. 18. 15:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Mert ez a divat, bár ezt én sem értem miért.nekem nem jönnek be.
2010. ápr. 18. 15:37
 2/14 anonim ***** válasza:
27%
és ezekből álltalában b*zi lesz.
2010. ápr. 18. 15:38
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Hat eleg cinkes tell...fiatal fiuk is csonacit hordanak, meg pink cuccokat..lassan mar tobb idot toltenek a tukor elott is
2010. ápr. 18. 15:40
 4/14 anonim ***** válasza:
44%

nah jah, kezd divattá válni a bu*ulás, ez az igét hirdetik a "celebek", és a sok naív fiatal követi őket.

Szégyen, hogy egyre több ilyen mocskos söpredék lesz. 500 példányban kéne klónozni őket, majd egyesével fejbe lőni.

2010. ápr. 18. 15:42
 5/14 A kérdező kommentje:

Múltkor egy haverom megkérdezte tőlem miennek kell lennie ha azt akarja hogy férfinak tartsák a csajok:

Az igazi férfiak nem elérhetőek. Hegyeket másznak. Folyókon keresztül úsznak. Harcolnak.

Te mit csinálsz? Spagettit a csajodnak?

2010. ápr. 18. 15:45
 6/14 anonim válasza:
Szerintem a divat miatt!Az igazi férfi meg nem hegyet mászi stb...,hanem a családjának él,és dolgozik,megcsinál minden szerelési munkát minden épitö munkát meg minden olyan dolgott amit neki kell csinálni!Az én párom ilyan és szerintem ő egy igazi férfi!Persze az ágyba is számomra a legjobb!!!
2010. ápr. 18. 15:58
 7/14 anonim ***** válasza:

azért, mert eltunyultak

anyuci és apuci pénzeli őket, és nem tudják mi az, mikor meg kell dolgozni valamiért rendesen

ez biztos közrejátszik benne

és én az ilyeneket nem is tartom igazi férfinak, inkább csak egyféle hermafroditának xd

2010. ápr. 18. 16:10
 8/14 anonim ***** válasza:

Kedves 15:42-es válaszoló!

Egy degenerált hülye vagy, inkább a magadfajtákat kéne írtani.

2010. ápr. 18. 16:27
 9/14 anonim ***** válasza:

Bizonyos értelemben felcserélődtek a nő/férfi szerepek..

Most ez a b*zulós korszak megy..minden fiú szép,aranyos stbstb,azt am meg csak látszat mert rengeteg köztük a tapló k*csög..

Az a baj hogy,az értelmes fiúk és lányok ezek miatt sz*pnak mert egyezerűen alig elhet megtalálni azt a bizonyos "megfelelő személyt"...

Akkor lesznek majd sz*rba ezek a kis b*zik amikor bizonyítani kell..

Az igazi "emberi","férfi" tulajdonságot,majd nem lehet úgy felvenni mint egy divatot...

2010. ápr. 18. 16:58
 10/14 anonim ***** válasza:
Ők csak a divatot követik, nincs velük semmi gond, ez nem azt jelenti hogy bu*zik, vagy ilyesmi. Ez még mindig jobb, mint a sok hülye Retro-s k*csög. Ez wan. (Sprite! :D) Nekem tetszenek az ilyen fiúk....
2010. ápr. 18. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!