Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vasárnap este egyedül otthon. :\ ti hogy birjátok?
Figyelt kérdés
:D2010. ápr. 18. 15:31
11/30 A kérdező kommentje:
:D de mire beérek miskolcra busszal az 1 óra, és onnan mondjuk ha egybol megy tovább egy busz debrecen az is van v 1.5 - 2 óra, és már 7 is van :D.. am mért kolis vagy?
2010. ápr. 18. 15:44
12/30 anonim válasza:
1 óra? Az egy Tiszaújváros-Miskolc táv kb.
A Miskolci egyetemre járok/jártam. Sűrűn járok még vissza a haverokhoz. :D
13/30 A kérdező kommentje:
barcika - miskolc is van 1 óra busszal.. jó lehet csak 50p..
hány éves vagy?
2010. ápr. 18. 15:49
14/30 anonim válasza:
Miskolc-Debrecen 2óra 15 perc.
Pont estére ide is érsz? :P :D
16/30 A kérdező kommentje:
17 vok
de ha estére odaérek, indulhatok vissza mer ugye nekem holnap suli :\:D
2010. ápr. 18. 15:51
17/30 anonim válasza:
Az igaz. De addig sem vagy egyedül.
Gondolj bele. A buszon mindig ülnek. Az utcán mindig van valaki és Debrecenben meg ott vagyok én. :D
18/30 A kérdező kommentje:
hmhm :D, hát ha beszervezel néhány dögös csajt még oda hozzád, és csinalunk egy partyt, + vkit aki elkisér a buszon akkor benne vagyok :D
2010. ápr. 18. 15:54
19/30 anonim válasza:
Jahh... én azt hittem csaj vagy. :D
Persze már. A buszjegyedet ne fizessem? :P :D
20/30 A kérdező kommentje:
hát ha nagyon akarod..
tudod mit !
ha eleget fizetsz egy éjszakára még csaj is lehetek :$
:D XD :D
2010. ápr. 18. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!