Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
163cm és 70kg. Szerintetek ez durva?
Jah én 178 cm voltam akkor amikor még suliba jártam és 81 kg, 70-nél nem néztek többnek. Magas vagyok és erős is voltam mindig, szóval egyáltalán nem tűnt soknak. Még csak ilyen megcsíphető rész sem volt rajtam, ha akartam sem tudtam volna könnyebb lenni. Szóval ez a 70 kg semmit sem jelent :)
2010. ápr. 18. 14:20
Attól függ, hogy oszlik el.
Osztálytársam pl. 160 centi, és 70 kiló, de olyan bele van, mintha terhes lenne... És a bőre is elég undorító :S
Viszont évfolyamtársam meg 170 centihez lehet olyan... fhu... Hát 80-90-en tuti felül van, sőt, lehet, hogy a 100-at is veri, de akkora szép, hogy az valami hihetetlen :)
Tényleg csak önbizalom kérdése :)
2010. ápr. 18. 14:20
23/49 A kérdező kommentje:
Hát sokan mondják hogy nem nézek ki annyian..sokan 60-65 kg tippelnek..pedig 70 vagyok:/ de remélem ez változik..:)
Én is 163cm vagyok és közel 80kiló..és kb 70nek néznek:)))
2010. ápr. 18. 14:22
én pedig megmondom az igazat akkoris,hogy ne rungasd magad bele abba,hogy jó így ahogy van!
egy 163 cm-es lánynak, 50-55 kilónak kellene lennie,nem pedig 70-nek.Igenis fogynod kell és nem a szépséged miatt...hanem a legfontosabb,az egészséged miatt,és majd csak utána jön a szépség.Természetesen nem kell csonsoványra lefogynod,de minimum egy 10kilótól meg kellene szabadulnod.Hidd el jó tenne a lelkednek és a testednek is egyaránt.De persze ehhez rengeteg akaraterő szükséges,ami nem sok emberben van meg.Ha elkezded csak a kezdet nehéz,utána megy minden magától és drukkolok neked.
2010. ápr. 18. 14:22
26/49 A kérdező kommentje:
hát nagyon igazad van !! :) Itt van olyan akinek sikerült jó pár kilót leadni? úgy értem hogyha sportolt a mellett mennyit evvet?:) akarok fogyni kicsit..mert télleg igazad van a lelkemnek sokat segítene.
Van, aki nem tud fogyni, mert nincs miből fogynia. Tényleg sok emberen az izom és a csont nyom ekkora súlyt. Nálam is ezért nem tűnt fel senkinek, hogy 81 kg vagyok, mert nem volt rajtam látható felesleg. A csontomból meg nem fogok lefaragni és a munkám miatt a rendszeres"edzésből" (fizikai munka) sem tudtam kihúzni magam, szóval nem feltétlen kövér az, akinek ilyen a súlya.
2010. ápr. 18. 14:26
Hát kicsit durva,és az egészségedre is ártalmas.
2010. ápr. 18. 14:26
29/49 A kérdező kommentje:
30/49 A kérdező kommentje:
Hát hasam nincsen .. csak kicsi..inkább combom van..az se durva..de azért zavaró..onnan szeretnék fogyni inkább:/
Kapcsolódó kérdések: