Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bejövök neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki?

Figyelt kérdés

Van 1 fiú az osztályomban,aki egyik órán mindig mellettem ül,és elég furán viselkedik.pl:

-multkor odaült mellém egy másik fiú,Ő meg elküldte onnan

-megkért,hogy üljek mellé más órán is

-mindig becézget

-fogja a kezem,vagy a lábam

-oda dől hozzám

-mondja,hogy simogassam

-mindig összeér a kezünk

stb.stb.

Nem hiném,hogy bejönnék neki,de mostanában tényleg nagyon fura. Igazából Ő az egyik ilyen "celeb"fiú a suliban,szóval sok esélyem nincsen...

2010. ápr. 18. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
tetszel neki!
2010. ápr. 18. 12:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Multkor egy buliban,meg el kellett játszanunk,hogy járunk,szóval elég vicces szitu volt :D
2010. ápr. 18. 12:39
 3/8 A kérdező kommentje:

Ja és ezeket CSAK ÓRÁN CSINÁLJA! Szünetben mindig a haverjaival van,én meg az én haverjaimmal.

Őszintén ezelött eszembe se jutott,hogy Én meg Ő,de most már egyre jobban tetszik :D

2010. ápr. 18. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:

akkor ne játszátok,hanem legyetek egy pár!

biztos összeilletek!

nagyon bejöhetsz a fiúnak ha ilyeneket csinál!

2010. ápr. 18. 12:40
 5/8 anonim ***** válasza:

hát sztem nem biztos. mert nálam osztálytársam ugyanezt csinálja velem, de tudom h nem, meg nekem sem jön be.

pl: ölelget, megfogja kezemet ha egymás mellett állunk,, stb.

2010. ápr. 18. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Szünetben azért nincs veled, mert az előző 45 percet már veled töltötte. :D

Szerintem pedig elég egyértelmű a dolog. :D

2010. ápr. 18. 12:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Jajj,nemár..Biztos érzed hogy bejössz neki:D Sok sikert,ezek után remélhetőleg nem csak játszani kell a járást: DDD
2010. ápr. 18. 13:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet, de nem biztos. "fogja a kezem,vagy a lábam"????? Nem tudom, nekem nem szokta fogni a kezem pláne a lábam olyan fiú, akivel nem járok. Én biztos rákérdeznék, miért csinálja. Mondja hogy simogassam? Aztán szünetben meg nem foglalkozik Veled? Hát nem tudom. Azt mondod,népszerű srác. Azért ne ess automatikusan hanyatt, mert lehet, csak szórakozik, mert megteheti! Persze nem kell nagyon durván leosztani, mert az is lehet, hogy tényleg tetszel neki, de légy résen! Én biztos rákérdeznék, hadd bújjon ki a szög a zsákból. Ha szivat, akkor legalább az is kiderül.
2010. ápr. 20. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!