Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én gondolom így, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom így, vagy tényleg egyre kevesebb 15-18 éves fiú mer lépni?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy ma már szinte ritkaság számba megy, hogy egy 15-18 éves srác udvarol. :P Egyre gyávábbak a fiúk, marhára önbizalomhiányosak, félénkek és egyszerűen feladják. :( Pedig 30 évvel ezelött abszolút nem volt ritka hogy a fiúk udvarolnak, sőt, szinte soha nem kényszerültek rá a lányok hogy lépjenek! Vagy csak én gondolom így?
2010. ápr. 18. 10:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Köztudott,hogy ma már inkább a lányok szedik fel a pasikat.
2010. ápr. 18. 10:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyávák, inkább lusták. Minek törjék magukat, ha a lányok nagy része olyan rámenős?
2010. ápr. 18. 10:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy gondolják, hogy ha a lány akar valamit, akkor rámászik... Mert ők félnek a visszautasítástól, de a lány nem fél annyira...
2010. ápr. 18. 10:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is így gondolom, teljesen így van.

L18

2010. ápr. 18. 10:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem nincs szükségem arra, hogy lépjek :P
2010. ápr. 18. 10:39
 6/9 anonim ***** válasza:
16/f
2010. ápr. 18. 10:39
 7/9 anonim ***** válasza:

tényleg szánalmas, de nekem ez csak jó

25/f

2010. ápr. 18. 10:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez mind igaz de ez valahol a lányok miatt van igy szerintem.. mert ha beprobálkozol valakinel, és nem jön össze az biztos h holnap a fél város erröl beszél, meg néha (persze msot ezt ne vedd általánositásnak) nagyon bunkón tudjak a lányok elküldeni a probalkozokat.. a masik meg ez a hülye felfogás, hogy tetszik nekem a lány én is neki, de "nem adja könnyen magát meg h próbálkozzak sokáig mer az olyan kur*ás hogy egybol elmondja h bejövök neki" hát ennél nagyobb hülyeséget... ezért nincs önbizalmunk.. 17/f
2010. ápr. 18. 10:43
 9/9 anonim válasza:

Szia!

Hát ez mostanság tényleg így van :) De szerintem ennek enm csak egy oka van... lányok hibája is mert pl nekem fölösleges udvarolnom... mert tudom ,hogy szükségtelen... ha tetszek egy lánynak akkor tetszek... nincs ok nincs amiért udvaroljak ha már tudom ,hogy tetszek és még elsőre lépnem se kell mert csajok azok praktikásan el tudják intézni az ilyen dolgokat és nekem tetszik ,hogy a csaj kezd...

De a srácok többsége tényleg fél az elutasítástól és gondolom nemis hiába! mert vannak kegyetlen csajok:P

17/f

2010. ápr. 18. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!