Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Össze jönnél olyannal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze jönnél olyannal, aki per pillanat tisztességes, de nem volt mindig az?

Figyelt kérdés
Olyan nővel,aki évek óta ne csinál olyasmit, de 2-3 évvel ez előtt volt hogy ketten dugták egyszerre(és nem bánta meg, vállaltan). És most meg tisztességesnek érzi magát és csak megölelni se engedi magát olyannak,akivel nem jár.
2016. aug. 2. 15:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem te a templom korul keresgelj csajokat, a jelenlegit pedig hagyd el, mert nalad jobbat erdemel-hidd el, ez jobb mindenkinek.

Neki egy ferfi kell, akinek egy legynel magasabb az IQ-ja es nem a multjaban kotorszaik es itelkezik.

2016. aug. 2. 17:12
 12/19 A kérdező kommentje:

11. Bírom azt, amikor azt hiszi valaki, hogy attól lesz intelligens, hogy az erkölcsöt, hagyományos értékrendet a vallásosok sajátjává teszi.

Jöjj össze te ilyen nővel Aztán amikor mentek az utcán, és jön szemben egy haveri társaság, akik mind végig próbálták azt, akiért te sokat teszel, és tudják jól milyen kívül belül és cinkosan összenéznek, legyél rá büszke, hogy ez mind a tied.

2016. aug. 2. 17:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én össze jönnék egy ilyen nővel. A "haverok" meg le vannak szarva. Ha mások ítélete alapján éled az életed, akkor egy igazi droid vagy.

De akkor most már döntsd el, hogy mi a problémád! Undorodsz tőle, vagy csak az zavar, hogy megszólnának a csaj miatt?

A kérdésben egyébként csak annyi szerepel, hogy egyszer volt része édeshármasban, nem az, hogy végig ment rajta a banda.

2016. aug. 2. 17:50
 14/19 A kérdező kommentje:

13. Az én bajom az, hogy undorodom...

Azé, aki hajlandó ilyen nővel járni, az meg foglalkozhat a lenéző pillantásokkal.

Volt része az "édes" hármasban mindkét felállásban. A "mindent kipróbáltam amit valaha akartam" dologban azért ennél cifrább is van . Ő maga fogalmazott így hogy mindent amit akart.

Mondjuk nekem olyan kellene , aki nem vallás miatt nem csinál ilyeneket. És nem is azért, mert izgatja de tiltottnak érzi. Hanem ő is undorítónak tartja, és azért nem csinálná, mert nem akarja.

Így az a baj, hogy egy konkrét nőről van szó, aki miatt most tettem fel ezt a kérdést. Igazán kedves és aranyos. Az a visszafogott fajta.

Be lopta magát a szívembe, és el kezdtünk ismerkedni.

Aztán eléggé nehezen akarja magát adni... A kezét nem lehet megfogni, amíg nem járunk, mondta.

Gondoltam végre egy normális nő, aki azért tisztességes, mert az akar lenni.

Erre elő jött ez, hogy volt hármasban fiúkkal, fiú-lánnyal, csak lánnyal, stb.

És cseppet sem bánta meg, inkább örül neki.

Nekem meg a szívem hasadt meg, hogy ennyire könnyen adta magát x ideje másoknak. És nem csak könnyen, de minden olyat tett, ami számomra visszataszító.

Teljesen összetörte bennem a róla kialakított képet.

Ezek szerint most már azért ilyen, mert addig csinálta ezeket, amíg bele nem unt. És most ha akarsz nem hasonlót, csak vele lenni, küzdj érte hetekig-hónapokig.

Amiért nem is annyira rég csak másoknak csettinteni kellett.Ezekben az is benne van, hogy én neki az egy csettintésnyit érem egy hónap alatt. Az is hogy ennyire eltér az értékrendünk, az is hogy ennyire félre ismertem, hiszen gondoltam soha nem tenne ilyet.És ha valahogy el is érném, hogy mellettem legyen, csak reménykedhetnék hogy nem vágyik ismét arra, hogy ketten rakják meg egyszerre, mert szerinte mindent meg kell tenni a párodnak, amit szeretne, ha szeretné.

Egyszerre megalázó, és undorító és visszatetsző ez.

Ez a személyes érintettség az, amiért a kérdés megszületett. Amúgy sem akartam soha ilyen előélettel rendelkező nőt, csak úgy látszik nagyon félre ismertem...

2016. aug. 2. 18:11
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Jól gondolod, aki ribi volt, az mindig az is marad.
2016. aug. 2. 18:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok es a csajomnak eleg furcsa sztorijai vannak a multbol, ahogy nekem is.Nem reszletezem, nem harom emberrel fekudtunk le eveink sorant, viszont nem zavar minket a masik multja.

Fogalmam sincs hogy milyen haverjaid vannak, mi 30 evesek vagyunk ilyen baromsagokkal mar husz evesen sem foglalkoztam, most sem fogok. Azert mert ne nem probaltal ki dolgokat nem jelenti, hogy az a "helyes" ut. Hagyjuk mar, kit erdekel hogy mit csinalt a multban nem embert olt persze talalhatsz valami szuz kiscsajt aki meg senki el soha, hidd el, hogy elobb fog megcsalni mint a jelenlegi csajod aki mar ugymond kielte magat.

2016. aug. 2. 18:17
 17/19 A kérdező kommentje:

16. Látod az a nem mindegy. Hogy érdekel-e mit helyes tenni és mit nem. Az élvezet után mentél, ahogy a párod is az után ment.

A kiélés nem mindenkinek vágya. Ismerek rengetek olyan nőt és férfit akik őszinték ilyen téren is velem és meg mondanák ha úgy lenne. De nem vágytak soha ilyenekre és boldogan élték az életüket ezek nélkül a dolgok nélkül is. És nem vallás miatt ...

De mik vagyunk mi? Valami nyomorult kis állatok, akiknek abból áll az élete, hogy szaporodik és eszik?

Mert ha igen, mi értelme úgy élni?

Az ember több. Legalábbis szerintem. De nem szólok bele az életedbe, hiszen nem kérdezted...

2016. aug. 2. 18:25
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha te a múltját nem tudod elfogadni, és undorodsz tőle az a te dolgod. Majd lesz olyan pasi aki el tudja fogadni. Mert amúgy lehet értékes vagy érdekes személyisége.

Amúgy meg korrekt volt, mert vállalta magát, sok nő nem beszél a régi kalandjairól. Élvezetből tette, nem konzumált a testével vagy érdekből járt valakivel, ami azért sokkal nagyobb gáz.

Hát istenem, te azt hitted, hogy egy kis szolid nőt fogtál ki, és kiderült hogy mégsem olyan aminek gondoltad. Ha te nem tudsz felemelkedni rajta, akkor hagyjad. A lánynak is jobb lesz, mint ha most megalkuszol, de X év múlva egy veszekedés alatt az arcába vágod.

2016. aug. 2. 18:35
 19/19 A kérdező kommentje:

18. Igen, annak én is örülök, hogy nem siettük el a dolgot, és ki tudott derülni.

Amúgy persze hogy el meséli, mert szerinte ez nem akkora dolog.

Mondjuk ez a "felül emelkedni" dolog úgy hangzik, mint ha én lennék szemét, amiért nem tudom elfogadni a dolgait.

De mindegy is, tényleg jobb, mint ha mondjuk egy olyan időben történik ez, amikor bele szerettem mondjuk.

Igazából kár érte, mert eléggé megkedveltem. De ez annyira ellenkezik minden elvemmel és minden nézetemmel, hogy nem lennék képes elfogadni.

2016. aug. 2. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!