Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A medrol nevű gyógyszertől lehet ez. ::többi lent::?
Elöször is kérnék mindenkit, hogy "komolyan válaszoljon", mert eléggé nagy lelki probléma ez nekem.
16 éves vagyok egy betegségből kifojólag Medrol nevű gyógyszert szedtem ami szteroid. Ez 12 éves kromba volt az az amikor kezdődik a serdülő kor. Addig ugy vettem észre nem volt semmi baj, de elöször csak feltünt az, hogy még másnak már szőrösödik a lábszára az enyém nem.
Majd amikor 1-2 évvel késöbb már foglalkoztatot a sex meg ilyenek akkor több helyen is találtam, hogy egy 15-16 éves fiú átlag pénisz mérte 14-16cm. Nekem csak 10cm. Ez nagyon idegesí. Igaz a szteroid hatása a puffadás/hízás így egy kicsit testesebb vagyok. Az intim szörzet az kialakult rendesen, de a hasamon, lábamon és a mellkasomon még csk most kezd. A kérdésem az lenne mivel már nem szedem ezt a gyógyszert és ugy vettem észre, hogy azóta "rendesen megy minden". Akkor van rá esély, hogy normális méretű péniszem lesz? Csak így úgymond későnérő vagyok?
Köszönöm a válaszokat és fontos lenne!
Úgy tudom, lehet a medroltól. Ha c.-b. vagy c.u. miatt szedted (szándékosan nem írom ki, ha amiatt, tudod miről van szó) szedted ezt a gyógyszert, akkor tájékozódj az ibd fórumon, ott biztos tudják, nyugodtan kérdezd meg őket.
Szerintem a nemiszerved még nőhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!