Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért féltek lépni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért féltek lépni egy lánynál? Nem szerettek vadászni egy lányra? 17L

Figyelt kérdés
Nem értem. :( Így, lány fejjel úgy hiszem, hogy a fiúknak hatalmas öröm és izgalmas dolog lehet a vadászat, egy fantasztikus kiváltság, kihívás. :) Vagy tévedek? Nem jó érzés vadászni egy olyan csajra, aki tetszik nektek, kívánatos, csinos? :) Szerintem tök jó lehet a fiúknak ezen a téren, elvégre ők a dominánsak. :) És szomorúan tapasztalom, hogy egyre gyávábbak a fiúk... :( De miért? Miért féltek megkérdezni egy lányt hogy "Nem szeretnél eljönni valahová?" vagy hogy "Sétáljunk egyet!" "Nagyon csinos vagy!". Ebben mi rémisztő vagy ijesztő van? Egy lány nem harap és a világ sem fog összedölni... :P -_- Ha visszautasít, akkor meg mi történik? Jöhet a következő lány, az élet megy tovább. És úgy gondolom, az udvarlás nem a lány, hanem a fiú dolga és ha tetszik nektek egy lány, azért illik is megdolgozni egy kicsit. Meg amúgy is küldünk sok sok jelet meg bátorítást. Miért nem szerettek hódítani? :(
2010. ápr. 17. 20:42
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
48%

végre vki, aki nőként is akar viselkedni :D

Már kezdtem félni hogy a világ totál elkorcsosul, és csak én vagyok maradi amiért úgy hiszem hogy a férfi viselkedjen férfiként a nő pedig nőként. :D

Le a kalappal kisasszony!

2010. ápr. 17. 21:12
 12/32 anonim válasza:
elutasitanak innentol kezdve no!
2010. ápr. 17. 21:13
 13/32 anonim válasza:
én visszautasítástól féltem...de mostmár nem félek...van 1 nagyon csinos bnőm akivel féléve vagyok együtt és(L):D
2010. ápr. 17. 21:20
 14/32 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Én nem arról beszélek, hogy te vegyél nekünk virágot, meg minden ilyen... Hanem arról, hogyha a lányak tetszik egy fiú, akkor ne jeleket küldjön, hanem mondjuk mondja meg! Vagy csak nem ti is féltek a visszautasítástól?!

Amúgymeg a férfi-nő egyenlőség korában szerintem egy lánynak ugyan úgy joga van megmondani egy fiúnak ha az etetszik enki, ne csak a félreérthető, flörtölős kis játékait játszani!

2010. ápr. 17. 21:46
 15/32 anonim ***** válasza:

Amúgy nevezzetek idiótának, de én pl szeretek főzni :D

20.48 voltam meg az előző

2010. ápr. 17. 21:47
 16/32 anonim ***** válasza:
Én nem szeretek kezdeményezni a lányoknál mert visszautasíthatnak és ugye bár az elutasítást, megalázást senki nem szereti, így lehet hogy nincs barátnőm, viszont nem is ér kudarc soha.Meg kinevethetnek, mikor van egy lány egyedül?Hát soha, én meg nem akarok megszégyenülni 3-4 lány előtt.Ha meg annyira nem tetszik hogy nem szólít le senki kezdeményezz te, és majd ha kosarat kapsz megérted ezt az egészet, majd ha kiröhögnek és megaláznak akkor megérted!
 17/32 anonim ***** válasza:

Amúgy nevezzetek idiótának, de én pl szeretek főzni :D

20.48 voltam meg az előző

18/32 anonim ***** válasza:
Amúgy ti lányok mért jártok mindig "falkákban"? Baromi rossz több lány előtt elszenvedni a visszautasítást kínját! Ha meg félrehívod, akkor is tudják mért tetted!
2010. ápr. 17. 21:49
 19/32 anonim ***** válasza:
a gazellák is falkában járnak :D
2010. ápr. 17. 21:51
 20/32 anonim ***** válasza:
Ti miért nem kezdeményzetek? Csak nem a visszautasítástól éltek? Na ugye...
2010. ápr. 17. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!