Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért féltek lépni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért féltek lépni egy lánynál? Nem szerettek vadászni egy lányra? 17L

Figyelt kérdés
Nem értem. :( Így, lány fejjel úgy hiszem, hogy a fiúknak hatalmas öröm és izgalmas dolog lehet a vadászat, egy fantasztikus kiváltság, kihívás. :) Vagy tévedek? Nem jó érzés vadászni egy olyan csajra, aki tetszik nektek, kívánatos, csinos? :) Szerintem tök jó lehet a fiúknak ezen a téren, elvégre ők a dominánsak. :) És szomorúan tapasztalom, hogy egyre gyávábbak a fiúk... :( De miért? Miért féltek megkérdezni egy lányt hogy "Nem szeretnél eljönni valahová?" vagy hogy "Sétáljunk egyet!" "Nagyon csinos vagy!". Ebben mi rémisztő vagy ijesztő van? Egy lány nem harap és a világ sem fog összedölni... :P -_- Ha visszautasít, akkor meg mi történik? Jöhet a következő lány, az élet megy tovább. És úgy gondolom, az udvarlás nem a lány, hanem a fiú dolga és ha tetszik nektek egy lány, azért illik is megdolgozni egy kicsit. Meg amúgy is küldünk sok sok jelet meg bátorítást. Miért nem szerettek hódítani? :(
2010. ápr. 17. 20:42
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Mert mindig arra gondolunk, hogy milyen szar érzés lesz, ha visszautasít. Én legalábbis így vagyok vele.
2010. ápr. 17. 20:44
 2/32 anonim ***** válasza:
Félünk a visszautasítástól...nagy csalódás, meg stb.
2010. ápr. 17. 20:45
 3/32 anonim ***** válasza:
Mert félénkek vagyunk, nem merünk kezdeményezni, félünk hogy szivat minket a csaj.
2010. ápr. 17. 20:46
 4/32 anonim ***** válasza:

félénk vagyok :S

22/f

2010. ápr. 17. 20:47
 5/32 anonim ***** válasza:

Izgalmas a fenéket... Akármennyire hihetetlen, a fiúk is félnek a visszautasítástúl, és nekik se tesz jót érzelmileg, meg idegileg... Ugyan olyan rosszul esik nekünk is mint nektek...

Amúgy meg így fiú fejjel úgy gondolom, hogy a jeleitek, amikről azt hiszitek, hogy egyértelműek nagyon könnyen félre is érthetőek!

17/f

2010. ápr. 17. 20:48
 6/32 anonim ***** válasza:
Egyetértek 20:48-el.
2010. ápr. 17. 20:50
 7/32 anonim ***** válasza:

Én mindig ha elhívtam egy lányt valahova mindig hirtelen valami "dolga" akadt...

Én abba hagytam xD

2010. ápr. 17. 21:06
 8/32 anonim ***** válasza:

Én a kérdezővel értek egyet. Abszolút a mi dolgunk a udvarlás, vagy ahogy ő fogalmazott: a vadászat. Én is félénk voltam amíg nem találtam rá a fegyveremre, amivel szinte minden vadat le tudok szedni :)

25F

2010. ápr. 17. 21:07
 9/32 A kérdező kommentje:

20:48

Értem. :( Biztosan a fiúknak is rosszúl esik a visszautasítás. De nehogy már én vegyek nektek virágot, vagy hívjalak el titeket randizni. :P Ez nem az én dolgom! Az én feladatom az, hogy jeleket küldjek, bátorítsak és hagyjam magam meghódítani (feltéve ha szeretem a srácot :) ) A táncban is ti teszitek meg a kezdő lépést! Odamentek s megkérdezitek, hogy "szabad-e egy táncra?" Ha a válasz igen, akkor táncoltok egy olyan lánnyal aki tetszik nektek. :) Ha pedig nem, akkor nem dől össze a világ, semmi egetrengetően borzalmas nem történik, meg kell kérdezni egy másik lányt. Amikor táncolunk, akkor is ti ragadjátok meg gyengéden a lányt, s irányítotok. És kérlek értsetek meg egy dolgot fiúk: nagyon nagyon sok lány nem lép a fiúknál, mert egyszerűen a LÁNYOK NEM ERRE VANNAK KÓDOLVA! Gondoljatok csak bele? Milyen lenne nektek, ha nektek kéne mosogatni, főzni? Mindenkinek megvan a maga feladta szerintem. :(

2010. ápr. 17. 21:09
 10/32 anonim ***** válasza:
b*zik vagyunk!
2010. ápr. 17. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!