Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és nők! Mit gondolnátok arról az emberről akinek ezek a kedvenc fimjei? Utalhat-e valamire?
A saját kedvenceimet sorolom fel, érdekelne ezek alapján gondolnátok-e valamit vagy esetleg lenne valami előítélet...
Nem "kedveltségi" sorrendben:
A bolond egy napja (Dzien Swira)
12 dühös ember
1984 filmváltozata (az 1984-ben készült)
The Clockwork Orange
Bukás - Hitler utolsó napjai
Remény rabjai
Halálsoron
Kontroll
A sebhelyesarcú
Alkony sugárút
Ezen kívül még van pár, de sok az ami szórakoztat, de úgy igazán nem vagyok a rajongója: Star Wars filmek, Muppet Show filmek, Rec, illetve van aminek "hatása" van rám, de inkább szórakoztat és mindig élvezet nézni: Vissza a jövőbe filmek, Jumanji, Beetlejuice stb.
De a fenti 10 az amit akármikor, akárhol. Van hogy mással kell foglalkozni akkor csak fülesen hallgatom a szöveget és még úgy is nagyon tetszik.
Mire gondolnátok ebből? Most a "hát ha azt hiszed ez számít leginkább akkor hülye vagy" válaszokat mellőzni tessék, tudom hogy nem számít, csak érdekelne így első blikkre.
Szimpatikus ízlés. Egy értelmes embernek szoktak tetszeni az ilyen filmek. A 12 dühös ember nekem is az egyik kedvencem.
A többi kedvencem:
Salo, avagy Sodoma 120 napja
Anonymus
Rillington Place 10
Visszafordíthatatlan
A dán lány
Amerikai pszichó
Lolita
The treatment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!