Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor leszek túl rajta? :/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor leszek túl rajta? :/

Figyelt kérdés
a srác akivel kavartam összejött egy lánnyal anélkül, hogy velem megebszélte volna, hogy akor most ezt fejezzük be, csak én időközben teljesen beleszerettem. és amikor meglátom őket együtt mindentől elmegy a kedvem. néha úgy érzem jól vagyok, de amikor őket látom mérgesnek szomorúnak és rohadtul hülyének érzem magam. mikor leszek már túl rajta? több mint egy hónapja tart a szenvedés :(
2010. ápr. 17. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:
azért nem ismertétek egymást annyira, hogy beleszeress, vagyis ez csak fellángolás, szerintem hamar elmúlik. Meg mivel nem is jártatok, szóval semmi komoly nem volt köztetek nem is ismered igazán gondolom.
2010. ápr. 17. 20:04
 2/5 anonim ***** válasza:
en is pont ebben a helyzetben vagyok...annyi kulonbseggel,hogy az exem es amiutan szakitottunk nem tartottuk a kapcsolatot ugyanakkor bejottem neki mindig,nekem nem,nyaron elkezdtunk ujra dumalni,mindennap dumaltunk es lassan beleszerettem.aztan masfel honapja van bnoje 3 hete tudtam meg egy haverjatol...es tenyleg...olyan sz*r :((
2010. ápr. 17. 20:10
 3/5 anonim válasza:

En is igy vagyok sajnos.

Van szamodra egy roszhirem nekem egy ev sem volt eleg. Meg mindig zavar ha egy masik lannyal latom.Es a legroszabb az egeszben, hogy a fiu meg mindig ad okot a remenykedesre:(

2010. ápr. 17. 20:11
 4/5 anonim ***** válasza:
20:10-es vok megint..nalam is ad remenyt,folyton.jeleket meg mindent.annyira szar.
2010. ápr. 17. 20:13
 5/5 anonim ***** válasza:
10 év
2010. ápr. 17. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!