Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy ilyen stílusú nőről, ha meglátnátok az utcán például?

Figyelt kérdés
[link]
2016. júl. 28. 20:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Én értem, hogy odavagy érte, de nekünk miért kéne?:)

2016. júl. 28. 21:08
 12/27 A kérdező kommentje:

Ferfiak velemenyere voltam kivancsi inkabb, hogy mennyire kapja meg a szemet az ilyesmi stilus ferfi szemszogbol:) es arra itt adhat a legtobb ferfi valaszt:).

Nem tudom egy ilyen no mitol lenne k***vabb, mint egy mindenet kitevo mai atlag tinilany.

2016. júl. 28. 21:09
 13/27 A kérdező kommentje:
No vagyok, szoval eleg erdekes lenne, ha odalennek erte :D. Irtam miert kerdeztem, es ki a fo celkozonsege a kerdesnek. Hasonlo a stilusum azert is erdekel meg ferfi szempontbol.
2016. júl. 28. 21:10
 14/27 anonim ***** válasza:
15%
#12: Azok is tucatk#rvák! Nagyjából nincs differencia közöttük!
2016. júl. 28. 21:11
 15/27 A kérdező kommentje:
Juj, neked inkabb a vilaggal van a baj, mar latom.
2016. júl. 28. 21:12
 16/27 anonim ***** válasza:
42%

Most attól, hogy felcsap a fejére egy csadort, nem lesz szent, sem erkölcsösebb.

Ez csak egy viselet, ahogy az európaiaknál a szoknya.

Csak az a különbség, hogy az araboknál kötelező hordani, nálunk meg nem kötelező a szoknya.

2016. júl. 28. 21:15
 17/27 A kérdező kommentje:
Ez igy van:) de egyebkent nem mindenhol kotelezo a kendo, de a hijabnak meg kell felelni (ez az "rendes" oltozkodes osszefoglalo neve). Az itteni non csak egy sima fejkendo van, nem csador. Az csak bizonyos nemzeteknel kulturalis, nem pedig vallasi elem (nehol meg inkabb politikai sajnos).
2016. júl. 28. 21:20
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy, csak a hozzád hasonlókkal. :(
2016. júl. 28. 21:32
 19/27 A kérdező kommentje:
Mert en mit artottam neked a szemelyemmel (nem is ismersz...) vagy a kerdesemmel? Semmit. Ellenben te kifakadasodban pejorativ jelzovel illettel mindenkit lenyegeben.
2016. júl. 28. 21:34
 20/27 anonim ***** válasza:
#19: Az ellentétét valahogy még egyikőtöknek sem sikerült bebizonyítani. :(
2016. júl. 28. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!