Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keltsek így jó benyomást?
Az edzőterembe ahova járok, van egy nagyon helyes srác. De ugye, mivel edzésre megyek nem sminkelem magam, és a hajam is csak egyszerűen fel van fogva. És nagyon ki szoktam magamat fárasztani, és ugye így edzés után/közbe nem vagyok szép.(Ne értsetek félre, nem egóból mondom). És akkor így csúnyának lát, (vagyis nem olyannak amilyen vagyok úgy alapjába), és ez úgy bánt, hogy tudok/tudnék jobban is kinézni, csak nem ott:(.
Nem akarom, hogy "rút kiskacsának" könyveljen el:(
Mit lehetne tenni?
Szerintem mozgás közben mindenki jobban néz ki. Ilyenkor fel van pörögve a szervezet, akcióra kész, életrevalóságot sugároz.
(Ez talán csak akkor nem igaz, ha valaki alig kap levegőt, és az utolsókat rúgja.)
Szerintem ne foglalkozz ezzel a dologgal! Jobb, ha úgy ismer meg, amilyen vagy, nem?
Neeeem, nem ilyen vagyok! Pont ez a rossz. Hogy jóval átlagon aluli:( (Mármint magamhoz képest).
Kimerült, izzadt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!