Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen kérdések után miért csodálkoznak a férfiak, hogy a nők undorodnak, félnek tőlük?
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szerel..
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Drága, vannak ilyen beteg emberek, ezen nincs mit szépíteni.
A kérdés az, hogy észre akarod-e venni a többséget, akik jó fej, értelmes, dolgos férfi.
Sajnos nem csak ez a két példa van.
Velem napi szinten üvöltöznek a csövesek, hogy k....va vagyok, egyszer majdnem megerőszakolt egy ismerősöm, és volt már, hogy a nyílt utcán verni kezdte egy pasi, miközben rám vigyorgott.... Mindez csak saját tapasztalat, ami hirtelen eszembe jutott.
Aztán voltak ezek a kérdések, meg még ezer másik (én tegnap pl azon döbbentem le, mikor egy lány írta, hogy házibuli után arra ébredt, hogy egy srác a hátára veri....)
Tényleg rengeteg a beteg állat sajnos, őszintén szólva már nem nagyon merek pl sötétben egyedül mászkálni sehova, illetve visszatértem az ovis szintre, hogy nem vagyok hajlandó szóba állni idegenekkel... Ha valahol nagy ritkán leszólít egy pasi, akkor kb sokkot kapok, és menekülök. Lehet rám azt mondani, hogy gyáva vagyok és elmebeteg, de azért megvan rá az okom.
A férfiak egyébként azért csodálkoznak, mert nem mind ilyen. Igazából a többségük nem ilyen elmebeteg, és elhiszem, hogy nekik rosszul esik, hogy egyre több nő élből elutasítja őket az ilyen barmok miatt..
Az ilyen degenerált egyedeket ki kéne vetnie magából a társadalomnak, és akkor nem lenne probléma, mindenki bátrabban ismerkedne idegenekkel. De amíg sajnos majdnem nap mint nap fut bele az ember lánya ilyenekbe, addig óvatos lesz.
A szoknya alá fotózásról tudnék azért mesélni... :D
Elég sokan csinálják.
Az "új világ hódítóiról" nem is beszélve akik szó nélkül körbeállnak 20-a 2 nőt és aztán tudjuk mi jön... És a végén még be is ugatnak, mondván ezek csak "hitetlenek"
Tele van a net "caught" videókkal.
A belinkelt két kérdést olvastam, a kommenteket nem.
Tény és való, hogy vannak beteg/gonosz emberek, de mi lenne ha kedves kérdező ezt nem vetítenéd a férfiakra általában? (Tudom-tudom, akinek nem inge..Csak bosszantanak az ilyen kérdések.)
Egyébként pedig kérlek vess egy pillantást a pár kérdéssel alábbi válaszokra.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Most akkor írjam ki én is a fenti kérdést, csak a nőkről?
Ezek nem férfiak, ezek gyerekek. Egyébként több szempontból is sértő a kérdés.
1. Természetesen nem minden férfi idióta.
2. Engem eleve sért, hogy a magadfajta általánosító nőkhöz hasonlítasz. Maga a feltételezés, hogy csak mert nő vagyok, már undorodom a férfiaktól... Nonszensz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!