Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Van barátom" szöveg. Lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Van barátom" szöveg. Lányok, ti ezt szoktátok ilyenkor is mondani? (részletek lentebb. )

Figyelt kérdés

Ha igazából nincsen barátotok, de...

- Ha nem jön be a pasi, akkor ezzel az indokkal próbáljátok meg lepattintani...

vagy

- Ha többnyileg bejön a pasi, de kíváncsiak vagytok rá, hogy ennyitől megtántorodik-e.

2016. júl. 27. 16:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Volt rá példa, hogy ezt mondtam, de utoljára tinilány koromban. :) Akkor is kizárólag az első esetben, mert a tesztelést hülyeségnek tartom.

Nem kizárt, hogy most is megtenném egyébként. Vannak emberek, akiknek nagyon fáj, ha megmondom, hogy egyszerűen az ő személye nem vonzó nekem. Most minek bántsam meg? Attól nekem nem lesz jobb. Nem áll szándékomban senki önbizalmát letörni.

2016. júl. 27. 19:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Én csak akkor mondom azt, hogy van, mikor igazából nincs, ha nagyon tapadós, levakarhatatlan az illető, esetleg már-már ütődött is kissé. Ezek a emberek simán próbálkoznak annak ellenére is, hogy foglalt vagyok. Legalábbis irogatnak. De szerintem jobb így, pedig sosem hazudom. Hogy miért??? Mert van köztük olyan, aki lelkileg padlón van, magányos. Tudom jól, hogy milyen $z@r érzés ez. Pont emiatt nem rúgok bele én is azzal, hogy: bocs, nem vagy az esetem! Sokkal kevésbé bántó a kegyes hazugság. De attól még nem lesz helyes dolog hazudni. N
2016. júl. 28. 21:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Előfordult már, hogy aki nem jött be ezzel ráztam le, de jobb szeretem megmondani, hogy nincs esély/nem az esetem.

Ha arra lennék kivánics küzdene e, akkor inkább olyannal próbálkoznék, hogy "van egy alakulóban lévő dolog", mert így versenyhelyzetet kap, nem pedig egy már eldöntött mérkőzésre ugorhat be szabálytalanul.

2016. júl. 28. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!