Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Van barátom" szöveg. Lányok, ti ezt szoktátok ilyenkor is mondani? (részletek lentebb. )
Ha igazából nincsen barátotok, de...
- Ha nem jön be a pasi, akkor ezzel az indokkal próbáljátok meg lepattintani...
vagy
- Ha többnyileg bejön a pasi, de kíváncsiak vagytok rá, hogy ennyitől megtántorodik-e.
Volt rá példa, hogy ezt mondtam, de utoljára tinilány koromban. :) Akkor is kizárólag az első esetben, mert a tesztelést hülyeségnek tartom.
Nem kizárt, hogy most is megtenném egyébként. Vannak emberek, akiknek nagyon fáj, ha megmondom, hogy egyszerűen az ő személye nem vonzó nekem. Most minek bántsam meg? Attól nekem nem lesz jobb. Nem áll szándékomban senki önbizalmát letörni.
Előfordult már, hogy aki nem jött be ezzel ráztam le, de jobb szeretem megmondani, hogy nincs esély/nem az esetem.
Ha arra lennék kivánics küzdene e, akkor inkább olyannal próbálkoznék, hogy "van egy alakulóban lévő dolog", mert így versenyhelyzetet kap, nem pedig egy már eldöntött mérkőzésre ugorhat be szabálytalanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!