Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez csak azért lehet mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak azért lehet mert tudja hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki szinte biztos hogy észrevette hogy tetszik nekem vagy legalábbis azt hogy szoktam figyelni.De azt nem tudom hogy mit jelenthetnek a jelei.Csak a szeme sarkából pillant rám ha látja hogy rá nézek vagy felé nézek, kerüli hogy rám kelljen néznie.Ha azt hiszi hogy nem figyelem akkor szokott nézni.
2010. ápr. 17. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Ugyan azt érzi amit te. Az hogy kerüli az azt jelenti hogy félénkebb, ami azt jelenti hogy normális csávó. Nem az a macsó 1 kalandra kellesz neki. Ergo tuti összejöhetnél vele.
2010. ápr. 17. 13:17
 2/5 anonim ***** válasza:
kezdj el beszélgetni vele :)
2010. ápr. 17. 14:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Reggel mikor leszállsz a buszról, menj oda hozzá és menjetek együtt. Szólítsd meg. Úgy is egy helyen szálltok le. PL. 18/F Csak tipp:D
2010. ápr. 17. 16:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Amúgy iszonyú ritkán járunk ugyanazzal a busszal, mert más településen lakik mint én, csak egy helyre járunk suliba, meg annyi hogy tudjuk egymásról hogy ki-kicsoda..
2010. ápr. 17. 19:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Aha értem. Akkor keress valami közös ismerőst hátha van. Vagy ha egyszer összefutottok véletlenül, akkor ragadd meg az alkalmat és beszélgess vele.

18/F

2010. ápr. 18. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!