Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szoknyám alá fényképeztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szoknyám alá fényképeztek az utcán?

Figyelt kérdés

Szerintetek ez mi lehetett mert azóta se tudom felfogni.

Térd alá érő ruhában ültem a tömegközlekedésen, semmim nem lóghatott ki. Van plusz súlyom, de közel sem az a kategória, amit az emberek megnéznek.

Mobilom néztem majd a szemem sarkából vakuzást érzékeltem. Felnéztem és a tőlem átlósan szembe ülő kissrác vakuzott de a telefonja felém fordítva a két lába között lent.

Hát én teljesen lefagytam nem is tudom mit kelett volna csinálni.

Ez mégis mi volt???

2016. júl. 26. 22:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Legalább van köztük jó?
2016. júl. 26. 23:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Állítólag amikor anyám volt fiatal, egyesek zsebtükörrel kukkoltak a miniszoknyák alá a villamoson :/
2016. júl. 26. 23:42
 13/16 anonim ***** válasza:

"Egyes készülékeken van olyan beállítás, hogy ha üzenetet kap akkor vakuzzon. "

Igen, biztosan erről lehetett szó.:D Röhej, egyes emberek még a sz@rt is megmagyarázzák.

2016. júl. 27. 06:13
 14/16 anonim ***** válasza:

Egyelőre mg nem a migránsok vannak többségben a tömegközlekedésen, én fennhangon felhívtam volna a figyelmet az incidensre, hogy rápirítsak, már ha az utazóközönség egy részétől elvárható ránézésre, hogy kiáll melletted a helytelenítésben.

Amúgy meg van aki bókként fogja fel... talán ez a legpozitívabb lehetséges értékelése számodra a történteknek így utólag, mivel úgy látom alulértékeled magad.

2016. júl. 27. 07:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Nagyon kell vigyázni, én jó pár éve láttam a villamosra felszálló tömegben, hogy egy középkorú férfi bedugta a kameráját egy szoknyás lány alá, totál ledöbbentem tőle, mire feleszméltem, addigra a lány felszállt a pasi meg eltűnt... Azóta ha szoknyában vagyok, nagyon figyelek rá, ez a látvány örökre bennem maradt...
2016. aug. 10. 14:33
 16/16 A kérdező kommentje:
Azóta fel sem mertem húzni szoknyát :(
2016. aug. 10. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!