Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen magasak vagytok?
172cm
Jó lábaim vannak. Elbírnék még pár extra centit mondjuk :D
176-177 cm. Én sem éreztem még hátrányát. Vagyis ha jobban belegondolok talán a magassarkú cipők, amit nagyon ritkán hordok, de abban már túl magasnak érzem magam.
Mondjuk előny h hosszúk a combjaim, legalábbis sokak szerint ez tök jó..:D
160cm és én szeretek mini lenni. Most is pont jól jött, mert olyan helyen voltunk, ahol mindenkinek görnyednie kellett, én meg simán kiegyenesedve sétálgattam. Az se volt már hátrány az évek során párszor, hogy egy éppen 170cm-es pasi nálam ugye magasabb, szóval emiatt se kell egy percre se hülyén érezni magunkat.
Az már jobban zavar, hogy jó ha 15-16nak kinézek ~25 évesen, de ez nem csak a magasságomból adódik...
163 cm. Vékony is vagyok, így néha előny, barlangokban is csak ritkán kell lehajolnom, könnyen előre verekszem magam egy koncerten, jó vagyok bújócskázásban (minden apró helyre beférek), beleférek a játszótéri hintákba és a buszokon is bőven van hely a lábamnak.
De néha hátrány, pl gyakran nem vesznek észre az emberek, ha másfelé figyelnek vagy egymással beszélgetnek, mert nem vagyok szemmagasságban. Többször léptek már rám vagy vágtak fejbe mutogatós magyarázás közben. A kocsmapultot is alig érem fel, sokat kell várnom a piára. A bárszékekre is nehezen mászok fel. Sőt, a bevásárlóközpontokban az automata ajtók se mindig érzékelnek. De igazából szerintem ezek inkább mókás dolgok, szóval végül is szeretek pici lenni. :)
Az engem is jobban zavar, hogy mindenhol elkérik a személyimet, pedig már 25 múltam, és ilyen kislányos kinézettel nehéz harmincas pasit fogni, inkább a negyvenesek meg a 18-20 évesek néznek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!