Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, ha kicsit büdi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha kicsit büdi a szája valakinek csókolózás közben?

Figyelt kérdés

Pl.: reggel mikor felébredtek a párotokkal mindjárt csók, vagy kizárólag fogmosás után?

Tudom, hülye kérdés, de kíváncsi vagyok mások véleményére! :)

2010. ápr. 16. 23:59
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Persze, hogy az...nyílván próbálod elkerülni azokat a helyzeteket, ami nem tetszik a párodnak... Te sem szereted gondolom, ha úgy arcon liheg valaki...
2010. ápr. 17. 00:03
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

Ez nálunk is kényes kérdés. Ő reggel csókolózna, meg esetleg tovább is menne, de engem zavar az is, hogy én nem mostam fogat meg az is, hogy azért rajta is érezni, h nem mosott.

24/L

2010. ápr. 17. 00:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Huhh én csak ezért nem várnék a fogmosással reggel,hogy adjak neki egy csókot :S Vagy akár többet,hosszabbat ^^ Nem undorodnék tőle,természetes dolog,ha nem éppen mentolos szájjal ébred az ember :) De az viszont megint más,hogyha napközben büdös valaki szája,mert arra is lusta/annyira igénytelen,hogy fogat mosson.. :S
2010. ápr. 17. 00:10
 4/6 anonim ***** válasza:
az nem gáz hanem gáznemű, és amúgyis ha forgácsot eszel este, akkor martenzites szájjal ébredsz reggel
2010. ápr. 17. 01:53
 5/6 anonim ***** válasza:

nemzavar reggel,mert nem nyáladzva csókolózunk,nem mászunk át a másik szájába,hanem finom apró csókok...

(bár én akkorsem fujjogok hogy nem kap csókot mikor épp hagymával tömi magát:D)

2010. ápr. 17. 07:50
 6/6 anonim ***** válasza:

engem kifejezetten zavar mikor reggel felébredek, és a barátom egyből smárral akar indítani.... aztán belegondolok, hogy nekem sem rózsaillatú a szám reggel, és neki is mondtam ezt a dolgot, és kiegyeztünk reggel egy szájrapusziban, fogmosás után meg egy szopásban :D

20/L

2010. ápr. 17. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!