Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyűlöltetek már valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűlöltetek már valakit annyira, hogy a halálát kívánjátok? Nem első felindulásból, hirtelen haragból, hanem hónapokig, akár évekig?

Figyelt kérdés
2016. júl. 24. 22:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A házasság már csak ilyen.....
2016. júl. 24. 23:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem, ilyet még senkinek sem kívántam, pedig akadt olyan aki alaposan kicse.zett velem...
2016. júl. 24. 23:40
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Nemhogy a halálát nem, rosszat sem kívántam még soha senkinek, akármit is tett ellenem. Abban az egy esetben tudnám elképzelni, ha szándékosan súlyosan bántaná valamelyik szerettemet vagy engem. Tehát nem baleset volt, és meghalt, vagy a hátralévő életét kerekesszékben tölti.
2016. júl. 25. 00:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen.Mert tönkretette az életemet.
2016. júl. 25. 07:05
 15/17 anonim ***** válasza:

IGen, a smotohaanyám. Jó, a halálát nem kívánnám, mert családos nő, és a mostohaöcséimet jobban szeretem.

De ha meghalna egy könnyet nem ejtenék érte.

2016. júl. 25. 07:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen. Sok-sok éve. Tizenéve tart. De már nem gyűlölöm...szimplán csak nem tudok élni tőle. Tudom, hogy rossz az amit érzek, gondolok...de nem bánnám, ha meghalna az apám. Másképp nem tudok szabadulni tőle! Bárcsak tudnék.......bárcsak lenne rá más mód is.. De amíg nem nyerek valahonnan sok pénzt, nincs esélyem rá!
2016. júl. 25. 09:03
 17/17 A kérdező kommentje:

Latom, vagyunk egy joparan.... Tudom, nem keresztényi gondolat, de en is úgy érzem, mar két éve, hogy pusztuljon el, mert megkeserítette es megkeseríti az életemet, semmi mást nem erdemelne.

Jo lenne, ha ezt nem ereznem, mert erezni is faj ezt, de nem tudok mit tenni ellene...

2016. júl. 27. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!