Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha életemben először szedtem le teljesen szőrt nemiszervemről, lehet, hogy nem tudok ugyanúgy pisilni, mint előtte? L lent
Figyelt kérdés
Mert mikor utána pisiltem össze-vissza ment mindenfele,nem tudom miért,van köze hozzá?2010. ápr. 16. 22:44
1/10 anonim válasza:
OMG XD Nem hinném.. legalábbis nekem nem volt így.
3/10 anonim válasza:
wtf :DD
Szerintem semmi köze a kettőnek egymáshoz, az nem ez miatt lehet.
Lehet megvadult a nunikobold, és nem hagyott nyugodtan pisilni :DD
5/10 anonim válasza:
igen,van köze hozzá,mert a szőrszálak vezetik a pisi útját!
u.i.:Velem is mindig így van! :)
6/10 A kérdező kommentje:
köszi utolsó válaszoló :)
2010. ápr. 16. 23:27
7/10 anonim válasza:
Ez így van, a szőrszálak segítettek előzőleg, és most időbe telik, mire megtanulod hogyan pisilj, hogy ne menjen mindenfelé.
De egyébként ha nem szőrtelenítesz és megint megnő a szőr, akkor visszaáll minden a régi kerékvágásba, nem fogsz mindenfelé pisilni :P
8/10 anonim válasza:
De szerintem inkább tanulj meg így pisilni, és ne növeszd vissza, ha lehet. ;)
Egy fiú.
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos tanácsokat:)
2010. ápr. 17. 10:51
10/10 anonim válasza:
Megnőtt már azóta?
Van valami változás? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!