Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem magam ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam ennyire egyedül?

Figyelt kérdés
úgy érzem senkinek nem vagyok fontos, senki nem törődik velem. a barátaim mintha elfelejtettek volna.annyira egyedül vagyok és uátlom ezt. mitcsináljak? :(
2010. ápr. 16. 21:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

Először is változtass a gondolkodásodon! Ha azt nyomod magadnak, hogy veled senki se törődik, akkor elhiszed és rögeszméddé válik!

Amúgy meg hívd fel a régi barátokat/ismerősöket és menjetek el valahova...

2010. ápr. 16. 22:00
 2/12 anonim ***** válasza:
én is így éreztem magam, amíg nem volt barátom:) keress te is 1 társat magadnak, ezen a magányon a barátaid már nem segítenek sztem!
2010. ápr. 16. 22:01
 3/12 anonim ***** válasza:
Detto. De nem vagyok az a depizős, szerintem sírd ki magad, és jót tesz. Néha így hozza a sors.
2010. ápr. 16. 22:03
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

ugyan ez a gondom nekem is komolyan.

mindennap itthol ülök és nézek ki a fejemből már halálra unom a fejem :S

meg ilyen hiányérzetem van.

nekem azt javasolták h egy párkapcsolat kéne.. és helyre hoz mindent...

de hát kinek kellenék én?!:DXD

szal én pl semmit sem tudok javasolni =(

2010. ápr. 16. 22:03
 5/12 anonim ***** válasza:
49%
Én beszélgetek veletek, csak adjatok msnt.
2010. ápr. 16. 22:05
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Tedd fel magadnak a kérdést, hogy először is miért van ez.
2010. ápr. 16. 22:06
 7/12 A kérdező kommentje:
azért mert jó sokan átb.sztak
2010. ápr. 16. 22:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is így érzek, illetve amit a feljebb lévő válaszolók leírtak. És ez nem jó érzés...
2010. ápr. 16. 22:34
 9/12 anonim ***** válasza:

Sokszor érzem énis ezt.. A két legjobb barátnőmnek már több mint egy éves kapcsolata van, nekik a pasijuk a legfontosabb és ittvagyok én 3. aki még nem talált magának senkit :( Pedig annyira szeretnék már.. :(

Ráadásol kb. 2 hónapja, amikor úgy éreztem megtaláltam azt a fiút akivel boldog lehetnék, közölte, hogy nem akarja mélyíteni a kapcsolatunkat, akkor amikor már belezúgtam teljesen.. :S:( dehát. ezvan

17/L

2010. ápr. 16. 22:37
 10/12 anonim ***** válasza:

22:06-os vok:

Na akkor a válasz megszületett!

Baromi rossz társaságban ismerkedtél, voltál. Hagytad magadat kihasználni, rávenni hülyeségekre. Valószínűleg látták is rajtad azt hogy milyen naív vagy. És ezt ki is használták. Hogy dejó van egy hülye aki mindenben benne van meg segít meg mindent megtesz.

Már bocsi ezekért, de nagyjából így lehetett.

Próbálj meg rokonokkal találkozni esetleg elmenni velük az ő társaságukba. És ismerkedj ott. Mert egyedül egymagad nyilván nem fogsz elmenni szórakozni.

Vagy ha a rokoni találkák nem adottak, akkor nem tudok mást ismerkedj interneten ahogy már oly sokan.

És változtass a gondolkodásmódodon, ne higgy el mindenkinek mindent, légy alaposabb, ismerd meg a barátnőidet is majd jobban mielőtt bármit megtennél nekik.

Most szépen zárd le az életednek ezt a részét, és kezdj egy új fejezetet. Melyben okosabb talpraesettebb leszel.

Amúgy nem tudom hány éves vagy.. Ha dolgozol akkor válts munkahelyet, ismerj meg más embereket.

2010. ápr. 16. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!