Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzés kapcsolatban lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés kapcsolatban lenni?

Figyelt kérdés

Én még sosem éltem át ilyesmit. Számomra távolinak tűnik az egész kapcsolatosdi. Jó lenne, ha lenne, de elképzelhetetlennek tartom.

Milyen érzés együtt lenni valakivel, akiről tudod, hogy szeret és te is szereted őt? Milyen érzés, amikor valaki úgy fogad el, ahogy vagy, és önmagadért szeret? Régebben sosem akart a dolog összejönni senkivel, később meg már inkább azt csináltam, hogy ha nem bírtam magammal, akkor tudattam az illetővel az érzéseimet, és onnantól nem beszéltünk többet, nem kerestem. Nem bírok a szemébe nézni, és képtelen vagyok a szeme elé kerülni, ha tudom, hogy tudja, mit érzek, mert szégyellem magam.

Nektek milyen érzés együtt lenni valakivel?

2016. júl. 23. 16:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha kapcsolatban élsz, az nagyon szép dolog tud lenni. Az tesz boldoggá, ha együtt lehetsz vele és látod rajta, hogy élvezi a társaságodat, ha ő is boldog. Kölcsönösen szeretve lenni pedig szerintem leírhatatlan érzés. Biztonságérzetet ad. :)
2016. júl. 23. 16:28
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Fiú vagy lány vagy?

Én 20/N. 19 éves koromban voltam először párkapcsolatban, ami azóta is tart.

Akartam egy jó srácot, akit imádok, és aki imád engem, aki egyben legjobb barátom, akivel végre elveszítem a szüzességemet, stb. Valaki, aki további izgalmakat csempészik az életembe. :)

De ugyanakkor nem annyira vágytam erre mint most te, nem igazán agyaltam ezen.

De megtörtént, és olyan jó! Viszonzottan szerelmesnek lenni nagyon jó. :) 💘

2016. júl. 23. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!