Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk gyanakodtatok már arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk gyanakodtatok már arra hogy a lány csak színlelte az orgazmust?

Figyelt kérdés
én lány vagyok,és már vádoltak meg ezzel.pedig nem szokásom színlelni.elvileg két féle orgazmus létezik,az egyiknél összehúzódik a hüvely párszor.de a másiknál mik a jelek?
2010. ápr. 16. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
hát ha lány vagy akkor csak tudod nem?
2010. ápr. 16. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:
nem
2010. ápr. 16. 19:29
 3/8 A kérdező kommentje:
éreztem valami orgazmusfélét,de nem tudom ,hogy a hüvelyi orgazmusnak is van érezhető jele?a barátom nem érezte és azt mondta csak színleltem.
2010. ápr. 16. 19:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Már játszottam meg orgazmust, de a pasi nem vette észre. Soha nem veszik észre...
2010. ápr. 16. 20:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem is akarta észrevenni. :D
2010. ápr. 16. 21:22
 6/8 anonim válasza:

hát Barátommal már történt olyan, hogy egy csajt ujjazott, a csaj nyögött meg mindenm és suttogta neki h elélveztél? a csajmeg igy sértödötten: Dehogyis!xxD

amugy valóban 2féle orgazmus van. az egyik a sima, amit könnyü elérni, amásikpedig a G-pont orgazmus. ha a g pontodat izgatják, akkor olyanérzéskicsit mintha pisilnedkéne, de aztán egy atalmas élvezés, nagyonsok vizzel,(nemvizelet) és egy darabig nagyojólfogod érezni magadat. ineterneten nézz utna hogy holvan pontosan a g pont, ha esetleg g-pont orgazmust szeretnél.:D( a fiuknak a prosztatamögöttvan, a seggjukbnkell turkálnixxD)

2010. ápr. 17. 00:36
 7/8 anonim válasza:

Persze néha van gyanakvás.

Orgazmus után egy lány teste viszont elég érzékeny, nem annyira lehet tapogatni érzékeny pontokon egy két percig, olyanra gondolok mint bimbó, punci vagy fenék, de akár a nyak is. Én ha gyanakszom azzal tesztelem, hogy valódi volt-e az orgazmusa.

2014. okt. 14. 13:15
 8/8 anonim válasza:
Előző vagyok: de sokkal inkább magával elégedetlen egy férfi, ha gyanakszik.
2014. okt. 14. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!