Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Bejön nektek egy ilyen férfi?
Konkrétan a nagyon rövid haj, sportos/izmos alkat kombinációra vagyok kíváncsi, hogy mit gondoltok róla. Tetkóval vagy anélkül? Szakállal vagy anélkül?
Nekem egyáltalán nem.
Szeretem ha egy pasinak van haja, a szakállat, borostát viszont nem szeretem.
Tetkó se legyen, bár igazából az ő dolga.
Az alkat lehet vékony vagy sportos, se semmiképpen ne legyen izomgyuri.
Nem vagyok oda az izmos kigyurt pasikert..sot, a nagyon rovid haj sem jon be, de ez a pasi nagyon tetszik.
A tetkojaval egyutt. :)
26N
Na, igen. Ez nagyon bejön.
DE:
Ha a barátnője lennék, biztosan a GYK-n nyavajognék, mert tuti önző és le se sz@rna, minden csaj rámászna, stb.
Szóval esténként álmodoznék róla. :)
Nekem alapból a hosszú hajú férfiak jönnek be, a képet elnézve viszont ő is. Van egy érdekes kisugárzása.
Az, hogy izmos-e vagy nem, az nem számít, de plusz pont ha ad magára. Tetkó is mindegy, szakáll is mindegy, a képen lévőnek jól áll mindegyik.
Nekem bejön. A testalkata tökéletes, a haj rendben van, mert passzol hozzá. A szakáll lehetne csak körszakáll, de így se rossz. ;) A tetkó nálam nem oszt, nem szoroz.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!