Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel lehete megnőveszteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehete megnőveszteni a péniszem?

Figyelt kérdés
Engem 11 éves koromban körülmetéltek és azóta egyáltalán nem nő a péniszem. Sok olyan órán vettem részt ahol azt mondták, hogy nemkell aggódni majd megnő, de nekem már 4 éve nem nő egyáltalán. Azt mondták a pénis nővesztő tabletták rosszat tesznek a spermának ezért nem használok. De van más mód és ha igen segítentek? s lécci a ülye poénoka hagyjátok mert ez számomra fontos. 15 éves vagyok és 12 cm a péniszem.
2010. ápr. 16. 17:54
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Szerintem van idöd bőven ezzel várni. Elsösorban szeintem élj egészséges életet. Azt nem mondom, hogy tanulj meg helyesen írni, mert attól nem lesz nagyobb, de a vérkeringésedre vigyázz.. ne bagózz és ne lődd magad.. egyén természetes alapanyagú biologiai úton elkészitett kajákat de ne az Update cuccokat. Ha meg türelmetlen vagy vagy a csajnak nem tetszik a rendszer akkor maszturbálj sokat.. nekem nem tudom mitől nőtt ekkorára és ilyen hirtelen, de nem volt panasz még a méretre, évekkel ezelött sem.. a másik félnek el kell fogadnia amid van. ha nem akkor hagyd ott a pi**ába, majd megrakja egy nagy faxú bantu
2010. ápr. 16. 18:17
 12/18 anonim ***** válasza:
50%

Azèrt ne àlmodozzatok, a nők mègiscsak a nagy farkat szeretik :)

23/N

2010. ápr. 16. 18:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Azok a nők akik a nagy farkat szeretik hát khmmm vajon miért büszkék arra hogy szét vannak baxva?
2010. ápr. 16. 18:46
 14/18 anonim ***** válasza:
68%

ma 18:21

azért kivánom neked hogyha majd az 1ik este sétálsz haza akkor álljon meg melleted 1 fekete furgon és legyen benne 3 kigyurt nigger aztán lefognának és szárazon megdugnának asszem többet gondolni sem mernél a farokra

2010. ápr. 16. 19:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is ezt kívánom neked 18.21
2010. ápr. 16. 19:18
 16/18 anonim ***** válasza:

Itt 18:16.

Az utolsó pár jókivánság küldőjének kívánom, hogy történjen velük. Miért kell minden nőt lekurv@zni, most komolyan.

18:21

Az ilyen lányoknak akik ezt mondják, csak annyit szoktam mondani:

"Az enyém csak 2 centis ellenben néha fél percig is bírom."

2010. ápr. 16. 19:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a nagy dáleszt szeretik bizonyos nők..

De amit már mondtam kedves kérdező és más fiúk akiben 18:21-es próbál kisebbségi érzést kelteni, alapvetően mégsem így van. A nők ezzel tesztelik akár tudattalanul is hogy belül mennyire férfi az illető.

Akkor kifejtem..ne legyenek itt problémák:)

Szóval szexben amint már mondták nem igazán az számít hogy mekkora. A pszichológusok szexuális önbecsülésnek nevezik, azt amennyire nagyra tartjuk magunkat az ágyban, és igazából ez határozza meg hatékonyságunkat.

Tehát ami biztosan fejleszthető az az önbecsülés..Higgyetek magatokban, értékeljétek magatokat nagyra..Ez nem nehéz..De erre buknak igazán a lányok.

A hihetetlen karizmatikus személyiségek (lásd. Tv sztárok akárkik) vagy csak "hétköznapi" emberek akik igen nagyon jó személyiséggel, vonzerővel, karizmával rendelkeznek az alapvető titkuk ez. Hogy jóba vannak önmagukkal, értékelik magukat. Aki nagyra értékeli magát azt nem lehet egy ilyen kis..18:21-es beszólással elszomorítani, ez erő..hatalmas erő..nem fizikai, hanem lelki erő.

A lelki erőre is gyúrjatok kérem szépen :)

2010. ápr. 16. 20:19
 18/18 anonim ***** válasza:
ja és 17f vok.
2010. ápr. 16. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!