Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti osszejonnetek olysn pasival aki allando ejszakaskent dolgozik?
Figyelt kérdés
Reszletes valaszt irjatok es kort ne hagyjatok le.
Koszonom
2016. júl. 21. 09:45
11/17 anonim válasza:
A párom éjszakázik elég gyakran. De volt olyan munkája, amit nappal csinált. Idáig úgy néz ki, a kapcsolatunk tartósabb, mint az állásaink, így nem nagyon érdekel ez a dolog.
12/17 anonim válasza:
Mivel én fele éjjel - fele nappal dolgozok, annyira nem zavarna. Nem mindegy, hogy mit dolgozik és mi az alvásigénye utána. Írtad, mi az időbeosztásod. Az nekem pont nem tetszene, mert csak 2 szabadnapod van, nekem 3 vagy 4. Ha nem lenne párom, és ilyen pasival ismerkednék, nem lenne kizáró ok, csak próbálni kéne alkalmazkodni hozzá, meg ugye az emberi tényezőn is múlik. Egyébként azt vettem észre, ilyenben nem elfogadóak az emberek. Volt olyan pasi, aki ezért utasított vissza, mert neki az lett volna megfelelő, ha napi max 8 órában sima irodai munkát végzek, szabad a délután-este és a hétvége. Meg nem mindegy, melyik a szabadnapod. Nekem pont csak hétköznap lehet.
13/17 A kérdező kommentje:
A heti 2 nap azt a torveny irja elo. Mivel nem 12 orazok ezert nincs tobb piheno napom. A szombat a fix piheno nap. A masik szabadnap akarmikor lehet. Pl pentek szombat vagy pl kedd szombat vagy epp szombat vasarnap de akkor megkapom a hetfot is. ;)
2016. júl. 22. 00:32
14/17 anonim válasza:
Nem. Olyannal se, aki több műszakban dolgozik.
15/17 anonim válasza:
Hát szerintem ennek nem kellene kizáró oknak lennie. :)
16/17 anonim válasza:
Amit írsz, aszerint vagy heti egy napot lenne velem az illető, vagy annyit se. Szóval így nem lenne esélyes a dolog.
17/17 A kérdező kommentje:
Dehogy 1 nap. 2 nap a piheno. A szombat fix mindig.
2016. júl. 24. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!