Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Saját szoba nélkül. Gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saját szoba nélkül. Gáz?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok. Sajnos nincs külön szobám itthon, de mivel másik városban tanulok, ott kollégiumban élek. Az a helyzet, hogy megismerkedtem egy fiúval, úgy néz ki komoly a dolog. Kicsit zavar a helyzet.. neki nem mertem eddig elmondani.. tudom nem egy világ múlik rajta és nem ezen múlik a kapcsolatunk de zavar. Mennyire lenne ciki az, ha pl. elhívom hozzánk és a szüleim szobájában aludnànk? Csak itt van annyi hely.. persze én ezt sem akarom az orrára kötni, de akkor meg úgy érzem már most sem vagyok őszinte.. vélemény?

Nem szeretném most azt hallani, hogy mehetnék albérletbe stb..jelenleg az nekem nem fér bele max. pár év múlva. Gyerekesen hangozhat a kérdésem de tényleg elkeserít..

2016. júl. 20. 14:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Fuj, hogyne. Ertem a problemat, de azert ne ugyanabban a agyban akarj mar szexualis eletet elni, amiben anyukadek. Nagyon gusztustalan otlet. Ha nincs hely egyutt aludni, akkor nem kell egyutt aludni.
2016. júl. 20. 15:36
 12/18 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem gáz. Az anyagi helyzet mindenkinek olyan amilyen. Vagy elfogadja vagy nem. Azoknak meg akik bubognak hogy ott szexelni ahol a szüleid is... Bakker ember gondolkozz már, hogy pl egy holtelban szerinted hányan szexeltek egy adott ágyon? Ilyen alapon ne menj sehova a saját ágyadon kívül... 26/F
2016. júl. 20. 15:38
 13/18 anonim ***** válasza:
A hotelben elotted megszallt emberek nem anyos es aposjeloltek, akiknek a szemebe kell nezned masnap reggel reggelinel miutan az o agyukba dugtad a lanyukat.
2016. júl. 20. 15:43
 14/18 anonim ***** válasza:
A szüleid átengednék a hálójukat kettőtöknek? Előbb ez a kérdés, nem az, hogy a barátod mit szólna. Lehet, hogy már a szüleidnél akadályba ütköznél ezzel az elgondolással.
2016. júl. 20. 16:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Barátomnak sincs külön szobája, két tesójával van egy szobában :D amikor megyek, akkor az öccse nagyon rendes, mindig kimegy a nappaliba aludni, mi meg barátommal ketten egy ágyon és még a húga is a szobában van külön ágyon. Engem ez soha nem zavart, mert nálunk is sokat vagyunk és nekem van külön szobám meg nagy ágyam.

amúgy miért nem kéred meg a családtagodat, hogy amikor megy a barátod akkor had aludhassatok a nagyobb ágyon?

2016. júl. 20. 16:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Kit érdekel? 21 éves vagy, ki kell nőnöd az olyan fogalmakból, mint a "gáz". Ami ilyen bizonytalanságot és stresszt okoz, azt meg kell szüntetni. Pont most, a legelején kéne megszoknod, hogy a problémákat nem szabad elhallgatni, hanem minél előbb megoldani. Mondd el neki, dumáljátok meg. Miért zavarná, hogy ott alszotok?
2016. júl. 20. 16:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Miért nem a családtag meg anyádék szobájába?Engem ez érdekel.
2016. júl. 20. 20:46
 18/18 anonim ***** válasza:

Én nem engedném, hogy az ágyamban dugják a lányomat, már bocs.

Menjetek a sráchoz, vagy a rokont - aki veled él egy szobában - költöztessétek ki.

2016. júl. 22. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!