Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkivel jól ki tudok jönni, ha kicsit is normális igy honnan tudom, ki nekem a megfelelő?
Add magad, ne amit kihoznak belőled! Így olyan, mintha semmilyen nem lennél, mindig olyan vagy, amilyenre a másik formál.
20L
1, nem a másik formálja, hanem ezt hozzák ki belőle. Nekem is más a személyiségem más férfi mellett. Egy humoros férfi mellett én is többet nevetek, mint egy komorabb mellett. Ez a személyiségemet nem befolyásolja.
Nekem többféle férfiak tetszenek, a legfontosabb hogy megfogjon benne valami, vonzon, jól érezzem magam vele, jó szex. Gondolom tudod mi a fontos neked, olyat keress aki megfelel.
Ha jól sejtem, az a típus vagy, aki inkább reagál a külvilág ingereire, semmint idézi a változásokat. Ez a típus jól alkalmazkodik, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy hagyja magát eltaposni. Arra vigyázz csak, hogy ne legyél nagyon befolyásolható. A bejövő ingerekre hagyj időt, amíg feldolgozódnak rendesen.
Ilyesmi vagyok én is, én élveztem, mert mindig új oldalamat ismertem meg saját magamnak. Szóval amolyan önismereti tréningnek sem utolsó.
Az lesz a megfelelő, aki mellett teljesnek érzed magad. Sajnos nem tudom jobban megfogalmazni.
Megint más mellett tudtam önfeledt lenni, laza, anélkül, hogy felrúgtam volna a saját elveimet.
ez a nyerő, főleg ha tudsz mellette teljesíteni a munka világában is!
illetve, akivel a terveitek összepasszolnak. Hiába jössz ki jól valakivel, (én is ilyen vagyok) de ha kiderül, hogy ő az USA-ba képzeli el az életét, te meg itthon akarsz gyereket nevelni, nem fog működni. Ilyen racionális dolgokat is figyelhetsz. Célok, tervek. Ha neked a vonazalom alapból nem nehéz, akkor már ha meg van, ilyenekre kell figyelni.
Az lenne a megfelelő, aki mellett boldog vagy, jól érzed magad, el tudod engedni magad. "más mellett tudtam önfeledt lenni, laza, anélkül, hogy felrúgtam volna a saját elveimet." ez az ideális.
2. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!