Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi abban a logika, hogy ha egy nőnek vannak egyéjszakás kalandjai, vagy hamar lefekszik egy férfival, akkor értéktelen lesz, míg ha egy férfi csinál ilyet, akkor sikeres, menő macsó lesz?
Én szeretek szexelni, sőt imádok, sok pasival volt dolgom mert én így akartam és annyira őszintén le.zarom hogy ki gondol riban.nak, hogy ki sem tudom fejezni. :D Akivel tetszettünk egymásnak, azzal lefeküdtünk, hű de nagy dolog. Ez csak szex!
Azok botránkoznak meg ezen többnyire, akikkel senki nem akar lefeküdni. Akinek boldog élete van, az nem foglalkozik másokéval. Engem például semmilyen szinten nem érdekel ki hányszor és kivel szexel, mert van saját szexuális életem...
Ja, és egyik párkapcsolatomban sem dugtam félre és egyik párkapcsolatomban sem okozott fennakadást, hogy én hány pasival voltam.
A 10-esnek igaza van.
Ha egy lány egy tetszőleges szórakozóhelyen odamegy egy tetszőleges férfihoz, akkor nincs az a férfi, aki visszautasítaná, ha a nő dugni akar.
Ha egy férfi egy tetszőleges szórakozóhelyen odamegy egy tetszőleges nőhöz, szinte biztos elutasítást kap, rosszabb esetben pofont.
A nők sokkal könnyebben jutnak szexhez, nekik nem kell érte küzdeni, ezért nem nagy teljesítmény, ha egy csaj mind a tíz ujjára talál fаszit. Mert az első tízből senki nem fog nemet mondani. De egy fickó, ha mind a tíz ujjára talál csajt, az már valami.
Utolsónak meg: igen, igazad van, hogy senkinek nem áll jogában megmondani, hogy hogyan élj stb., de azért abban megegyezhetünk, hogy nőként szexhez jutni nagyságrendekkel könnyebb és ezért tartják erkölcsösnek azt a nőt, aki ebben válogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!