Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Csináltok ilyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Csináltok ilyet?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,aki már nagyon régóta és nagyon tetszik. Ezen a héten kezdtem vele "közelebbi" kapcsolatba kerülne,vagyis h suliban is beszéltünk pár szót,meg köszön, aminek tökre örülök...viszont msn-re ha felmegyek,és látom h fent van, után nem sokkal h én bejelentkeztem ő lemegy...:S Ez volt már 2alkalommal...lehetséges h miattam?vagy csak puszta véletlen? nem tudom,h tudja-e h tetszik nekem,lehet...de h ha én őt nem érdeklem,és azért megy le,mert fél h ráírok,akk a suliba miért köszön előre?:Y
2010. ápr. 16. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:
tököm ki van veled barbi... -.-
2010. ápr. 16. 15:13
 2/9 anonim ***** válasza:

=D Barbi xD ez jó...(kivéve ha igaz) =D Am nem biztos h jelent vmit az h köszön meg az h lemegy...

lehet h csak udvariasságból köszön

2010. ápr. 16. 15:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Barbi???Ezt most nem értem...:D

Persze,tudom,h lehet h csak rendességből köszön...de nem tudom,olyan fura...de azért köszönöm(=

2010. ápr. 16. 15:24
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen. Szoktam olyat csinálni, hogy lemegyek MSNről. Pl. most sem vagyok rajta.

Meg, igen, köszönni is szoktam.

2010. ápr. 16. 15:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Lehet hogy az első válaszoló is ilyen helyzetben van és a csajt Barbinak hívják.

Na mindegy.Tudod hányszor van olyan,hogy fent vagyok msn-en már épp ki akarok lépni,amikor fel jön valaki akivel jó lenne beszélnem..véletlen,ennyi.

2010. ápr. 16. 15:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Véletlen, nem csinálunk ilyet sose. Ha valaki nem tetszik akkor megmondjuk neki kerek perec. Viszont ha köszön az nagyon jó jel, hidd el! Tetszel neki, csak tart tőle hogy barátod van, stb. ezért nem meri rendesen kimutatni :)

15/f

2010. ápr. 16. 15:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha köszön az jó jel?Igen azt jelenti,hogy nem néz át rajtad és tanult némi udvariasságot.Ezután mi jön?Ha előre engedi az ajtóban,az azt jelenti,hogy csak szexuálisan vonzódik hozzá?:D
2010. ápr. 16. 16:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak nehogy mosolyogjon is, mert akkor már az esküvőt kezdi el szervezni...
2010. ápr. 16. 16:43
 9/9 A kérdező kommentje:
De,néha rám is mosolygott,csak aztán elkomolyodott,de sztem az azért volt,mert én olyan hót komoly votlam....xD Ha meglátom,összeszorul a gyomrom,és nem tudok uralkodni az arckifejezésemen...:/ Am köszönöm mindenkinek a válaszokat(az irónikusak is átjöttek :D)
2010. ápr. 16. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!