Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mr.Kütyü kérdése:
Lányok! Milyen magasságú palik jönnek be körülbelül?
Figyelt kérdés
És mennyire számít ha valaki kicsit kisebb?
176cm-emmel milyennek számítok?
2016. júl. 19. 20:06
2/9 anonim válasza:
Én szeretem a magas férfiakat.
176 cm teljesen átlagos magasság.
3/9 anonim válasza:
Nekem 165-180ig ami tetszik, persze volt már magasabb párom is, nem ez a lényeg, ha az összkép tetszik akkor a magasság mindegy. De ha az adott intervallumban van a magassága, akkor az egy plusz.
24/L
4/9 anonim válasza:
176 szerintem teljesen átlagos, nem túl kicsi, de nem kifejezetten magas. 160 centitől felfele lehet bármilyen magas, nem érdekel a magassága. Párom 190 centi, teljesen megfelel.
5/9 anonim válasza:
Nekem 170-180 az ideális. 21/L 165
6/9 A kérdező kommentje:
És a testalkat mennyire számít? Gondolom jobban akkor mint a magasság :)
2016. júl. 19. 21:38
7/9 anonim válasza:
Hát nyilván számít a testalkat is, de ha egy férfi alacsony akkor lehet akár milyen az alkatja nem lesz jó.
Én 170 vagyok és nálam az alsó határ a 170, viszont a kedvencem a 185 körüli magasság, de tetszenek a nagyon magasak is. :)
17L
8/9 anonim válasza:
Also hatar 175 es a csillagos eg, legjobban a 185-190 centi magasak jonnek be, de voltam mar szerelemes 165 venti magas pasiba is (egyszer😄
9/9 anonim válasza:
Én 180 cm vagyok, szóval 187-192 cm a befutó kb.
Maxon sokat számít, ha alacsonyabb!
Szerintem átlagos magasságú vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!