Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevetted, hogy a világot pároknak találták ki?
Egy bizonyos kor felett az ember egyszerűen nem jut egyről a kettőre pár nélkül. Egyrészt anyagilag, mert egyedül egy albérletet fenntartani elég húzós, másrészt társadalmilag sem. Általában 25 év felett már kezdenek megállapodni az emberek, így a barátok is elmaradoznak, vagy legalábbis kevesebbet érnek rá. Nem tudsz elmenni kivel még egy kirándulásra vagy nyaralásra sem. A családi, baráti programokra is mindenki párban érkezik, és furcsa felesleges x.-nek lenni. Gyakorlatilag vagy egyedül csinálsz mindent, vagy nem csinálsz semmit.
Még ha valaki nem is vágyik komoly kapcsolatra, ezek miatt előbb-utóbb úgyis rá kell szánnia magát.
Ti észrevettétek ezt? Nem olyan, mintha mindent pároknak terveztek volna?
* tanulni kell, vállalkozni és akkor nem nehéz albit találni vagy lakást venni pér nélkül.
Persze siránkozni, okokat és kifogásokat keresni könnyebb!
€n elmentek TÖK EGYEDÜL discoba!
Egy csaj a pasijával oda oda jöttek táncolni, majd a csaj a mosdoban megkerdezte hogy egyedül vagyok? Mert nem akarja elhinni hogy egyedül ekkorát partizok magamban XD
28N
Dehogy unalmas egyedül nyaralni!!! Én már évek óta így csinálom, és sokkal több leszek ezektől. Miért? Mert nekem, egyedül kell eljutnom a helyszínre, megtalálni a szállást, beszélni a szállásadóval, lefoglalni mindent, kitalálni a programokat, stb. Ezzel sokkal inkább az enyém lesz élmény, miközben sokat is fejlődök. Különösen, ha külföldi útról van szó. Hovatovább, ha egyedül mész, hamarabb szóba elegyedsz idegenekkel a reggelinél, kérdezed a napjukról, terveikről, így fejlődik a kommunikációs képességed is, miközben nagyon érdekes sztorikat hallasz. Túrázni is megyek egyedül, és eddig mindig találkoztam érdekes emberekkel a túra alkalmával.
Ha párban, társsal megy az ember, akkor ezek az élmények elmaradnak. Szerintem nem szabad bezárkózni csak azért, mert valaki éppen egyedül van. :) Én is bizonyíték vagyok arra, hogy van élet egyedülállók számára. :)
Azért is kell menni, hogy legyenek élményeid, és ne csak arról tudj beszélni, hogy otthon ültem és a telefonomat nyomkodtam. :) Tényleg hihetetlen sztorik tudnak keveredni így. :) Sőt, két ilyen kimozdulásom alkalmával megismertem 1-1 srácot is. Szóval nem elkenődni, hanem menni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!