Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogyan reagálnátok, ha bejelölne fb-n egy lány, akit látásból ismertek a buszról/suliból?
Szoktuk egymást látni, de még nem kerültünk sose kapcsolatba a másikkal. Nem tudok rola kb semmit se, sajnos, de tetszik. Amióta vége a sulinak, azóta nem is láttam, és gondoltam hogy akkor bejelölöm fb-n, hátha én is bejövök neki, csak lehet még nálam is félénkebb. 😄 Tudom, 2 véglet van, viszajelöl vagy nem, de ti Fiúk, adott helyzetre hogyan reagálnátok?
Köszi!
21/L
Én inkább megszólítottam volna. A félénk akkor alapból nem érdekelne, mert egy férfi legyen férfias, határozott. Inkább kacér pillantások. Bejelölheted de abból nem biztos hogy lesz beszélgetés.
N.
mielőtt elfogadnám írnék neki, hogy pontosan miért jelölt be, hisz nem is ismerjük egymást...
én még azokat se jelölöm vissza akiket valamennyire ismerek, pont nem érdekel a facebook...évente párszor megyek fel...
23F
Velem történt ilyesmi: látásból ismertem egy srácot, és gondoltam bejelölöm. Mondjuk nálam volt annyi fordulat, hogy rossz fb fiókot találtam meg, és nem azt jelöltem be, akit hittem =D Ellenben a srác visszajelölt, és a félreértés ellenére elkezdtünk beszélgetni, randiztunk, és már fél éve egy pár vagyunk =)
Egy próbát megér szerintem. Max nem jelöl vissza, akkor meg lapozol, és majd jön más, aki felkelti a figyelmed. De én mindig is amellett álltam, hogy az ember tegyen azért, amit szeretne, ne csak várjon a sült galambra. Persze van, akinek ez nem tetszik, mert szerinte nőietlen, vagy a férfi gyáva féreg, ha nem lép időben, de kinek mi =) Én nem bántam meg, hogy sose voltam rest kezdeményezni, ha olyan volt a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!