Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A természetesen szép lányok kevesebbet érnek?
Nehogy azt hidd! Én nagyon ritkán sminkelem magam, mert nem szeretek bajlódni vele, a párom meg amúgy is kifejezetten utálja a sminkelt nőket.
22 L
Nem! Akkor érsz többet, ha nem sminkeled magad. Rohadtul utálom az olyan lányokat, akiknek méteres smink van a pofájukon. Nem tudom, hogy miért jó 15 évesen sminkelgetni. Egyetlen egy haszna van: 25 évesen ku**a jó bányászok lesznek. Lemennek a bányába, és feljön a szén olyan rondák lesznek. :D
Hidd el, jobban teszed, ha nem sminkeled magad.
az ilyen lányok "érik" a legtöbbet!
22eff
Jah, "természetes lányok érnek a legtöbbet".. persze azért vannak mindenhol műnők mert annyira rondák. Egy természetes lány sohasem érhet egy műnő nyomába, őket mindig jobban fogják kívánni..
Csak a kutyának kell természetes lány.
Hülyeség, hogy minden pasinak a mű nő kell... Ilyet általában a városi p@rasztok mondanak... *mielőtt ugatnátok én is városi vagyok és utálom is a városiakat XD* egy agyon sminkelt lány ha lemmossa magáról azt a tonnányi vakolatot szerinted akkor is szép? hát nem... -.-"
nekem barátom példul kifejezetten utálja ha sminkelem magam, ezért kicsi tuson és szempillaspirálon kivül semmit nem használok... és láss csodát akármelyik barátját vagy haverját kérdeztem utálják az agyon cicomázott nőket...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!