Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, mennyire számít nagy dolognak, ha egy férfi ételt tud készíteni?
Én nem tudok főzni. Picit sem. :(
23/F
"Aki még ennyit sem tud,az szégyen férfinál is."
De ezt így nem jelentheted ki. Mert aki pl. nem eszik pörköltet, annak szégyen, ha nem tud csinálni?
Az, hogy mi az "alapkövetelmény", az már egyéni ízlés. Én pl. hetente csinálok itthon szusit, nem mondom azt, hogy szégyen, aki nem tud, pedig egyszerűbb, mint a pörkölt.
Mivel a férfi is emberből van, akárcsak a nő és ugyanúgy ételre van szüksége az életben maradáshoz, akárcsak a nőnek, ezért semennyire nem nagy dolog.
Egy felnőtt ember legyen képes főzni. Legalább szakácskönyvből, ha máshogy nem is.
Ez nagyon alap dolog, mondom ezt úgy, hogy gyenge vagyok ilyen téren.
Egy "hús krumplival" fogást simán összeütök, de egy jó leveshez nincs türelmem, ahhoz kellene ugye minimum 3 óra.
Plusz eléggé szégyellem magam, hogy semmilyen paprikást, gulyást vagy pörköltet nem tudok megfőzni. Mifelénk azt mondják: "Azért egy pörköltet még a legbalf szabb férfi is meg kell hogy tudjon csinálni".
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!