Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, mennyire számít nagy dolognak, ha egy férfi ételt tud készíteni?

Figyelt kérdés
2016. júl. 15. 19:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Én nem tudok főzni. Picit sem. :(

23/F

2016. júl. 15. 19:48
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Alapvető dolognak kéne lennie, de úgy látom sok embernél ez eléggé súrolna a minimumkövetelményeket (nemtől függetlenül).
2016. júl. 15. 19:59
 13/21 anonim ***** válasza:
27%
Néhány leves,néhány tészta,néhány főzelék,pörkölt meg sült hús nem egy nagy dolog,ezt sokan 12 évesen megtanulhatják a szülőktől.Aki még ennyit sem tud,az szégyen férfinál is.
2016. júl. 15. 20:04
 14/21 anonim ***** válasza:

"Aki még ennyit sem tud,az szégyen férfinál is."

De ezt így nem jelentheted ki. Mert aki pl. nem eszik pörköltet, annak szégyen, ha nem tud csinálni?

Az, hogy mi az "alapkövetelmény", az már egyéni ízlés. Én pl. hetente csinálok itthon szusit, nem mondom azt, hogy szégyen, aki nem tud, pedig egyszerűbb, mint a pörkölt.

2016. júl. 15. 20:07
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem furcsa.Szakács vagyok és anno az osztály 85%-a fiú volt.
2016. júl. 15. 20:45
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a férfi is emberből van, akárcsak a nő és ugyanúgy ételre van szüksége az életben maradáshoz, akárcsak a nőnek, ezért semennyire nem nagy dolog.

Egy felnőtt ember legyen képes főzni. Legalább szakácskönyvből, ha máshogy nem is.

2016. júl. 15. 20:50
 17/21 anonim ***** válasza:
Verem is a mellem, hogy tudok zsíros kenyeret csinálni. Bár, sózásnál bajban vagyok, melyik is a só. Így, előfordult már, hogy cukor került rá.
2016. júl. 15. 21:08
 18/21 anonim ***** válasza:
85%
Férfiként alapnak tartom. Mosok, főzök, takarítok magam is, ha kell. :D
2016. júl. 15. 21:34
 19/21 anonim ***** válasza:

Ez nagyon alap dolog, mondom ezt úgy, hogy gyenge vagyok ilyen téren.

Egy "hús krumplival" fogást simán összeütök, de egy jó leveshez nincs türelmem, ahhoz kellene ugye minimum 3 óra.

Plusz eléggé szégyellem magam, hogy semmilyen paprikást, gulyást vagy pörköltet nem tudok megfőzni. Mifelénk azt mondják: "Azért egy pörköltet még a legbalf szabb férfi is meg kell hogy tudjon csinálni".

28/F

2016. júl. 15. 22:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem kell kiforgatni a szavaimat.Nem baj,ha valaki épp pörköltet nem tud,mert nem eszi,csak felsoroltam pár alapkaját,amit felénk (hála Istennek nem Magyarországon élek) már a gyerekek is tudnak.
2016. júl. 15. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!