Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sír a pasi, akkor tényleg szeret?
Figyelt kérdés
Olyan típusról van szó, akiről kb. azthittem, hogy nincsenek is érzései. Nem nekem sírt, hanem egy haverjának, mert hogy kizárom az életemből (van rá okom bőven)
Amúgy szeretem, csak én is egy idióta vagyok.
Hihetek neki, vagy ezt is képesek eljátszani?
2016. júl. 14. 21:48
1/8 anonim válasza:
Képesek...az exem amig együtt voltunk állítása szerint egyszer sírt miattam v legalább is majdnem...Amúgy meg egy érzelmetlen zsarnok volt aki mint vmi droid max felbszodott de semmi sírás stb. Mikor szakítottunk akkor telefonon kersztül megpróbálta eljátszani a sírós pasi kártyát hátha...de nem esett meg a szivem rajta mert nem volt oka (mielőtt valaki rámtámad ,h milyen jogon telefonba tettem meg ,azért mert képes lett vna kárt tenni bennem v másban ami rosszabb lett vna..)
2/8 cukilányka 0.0 válasza:
A haverjának miért játszaná el?
3/8 A kérdező kommentje:
#2 : engem is ez bizonytalanít el...
2016. júl. 14. 21:55
4/8 anonim válasza:
Most komolyan, mi közöd hozzá ha ennyire lesz.rod ? mit érdekel az téged, Ha nálad ez elvi kérdés hogy ez alapján döntöd el h miattad sir e vagy se és ez alapján jössz össze vele hát elég szánalmas vagy. Mondjuk én nem hagynám hogy megszánjanak megsajnáljanak pont a gyengébbik nem..
5/8 A kérdező kommentje:
#4 : még szerencse, hogy ennyire ismered a mi kapcsolatunkat, meg annak a hátterét.
Hol látsz te olyat, hogy én emiatt most összejövök vele? Nem mintha közöd lenne hozzá.
Szövegértést gyakorolhatnád.
2016. júl. 14. 22:10
6/8 anonim válasza:
Én sajnos túl érzelgős és szerető fiu vagyok és megtettem egy lány miatt, aki látván h potyogtak könnyeim cska mégjobban belémrúgott, volt hogy órákig kint álltam esőbe h megbeszéljem vele azt a dolgot amit eleve ő kezdeményezett ok nélkül, fenyegetett hogy elhagy, mert ő semmin nem akart változtatni stb, reménytelennek tituált egy olyan kapcsolatot ahol kisujjal megoldható probléma volt és könyörögtem nkei a megoldásért, aztán utólag inkább leköpném, szóval ugyanaz a szint gyűlöletbe feléledt bennem.
7/8 anonim válasza:
utolsó válaszolónak: remélem sikerül egy normális lányt találnod, ne add fel
8/8 anonim válasza:
Én barátomról is azt hittem olyan ember akinek nincsenek igazán érzései, de amikor összejöttünk és javába benne voltunk a dologban akkor derültek ki dolgok igazán. Kiderült az hogy ő nagyon odavolt értem az első randin után, de tudatosan játszotta a kemény legényt mert abba a hitbe élt a környezete által hogy egy pasinak nem szabad csak így kimutatnia az érzéseit. Persze volt köztünk romantikus csók meg minden egyéb, de az ő részéről minimálisan. Persze éreztem hogy szeret de nagyon bizonytalan voltam. Amikor először megvolt köztünk a szexuális együttlét akkor jöttek ki rajta nagyon az érzelmek, egyszerűen mintha egy lufit durranásig fújtunk volna olyan szinten hirtelen minden kitört belőle, és olyan szinten elkezdett zokogni hogy megijedtem tőle mert azt hittem valamit én szúrtam el. Nem győztem vigasztalni szegényt de amikor már megtudott szólalni akkor mondta el mennyire szeret és szégyelli ezt hogy így kimutatja de már nem bírta tovább tartani. Akkor esett le nálam hogy miről is van szó. Ő alapból érzékenyebb típus a kelleténél, de belé nevelték azt hogy nem szabad érzékenynek lenni és ezeket annyira magába tartotta hogy eddig a pontig bírta ki. Azóta már elmagyaráztam neki hogy engedje el magát, legyen felszabadultabb, engedje ki az érzéseit, inkább csöpögjön a nyár amit annyira nem csípek de ha ez kell a lelkének tegye ezt. Persze azóta normalizálódott nála a helyzet, rengeteg nyomás esett le róla akkor, és sikerült elérjük azt hogy normális párkapcsolatunk legyen érzelmekkel. Azóta is együtt vagyunk. Persze volt időszak még 2 éve amikor 3 hónapra kiutaztam az Egyesült államokba a rokonomhoz és hiányoztam neki hogy sírt utánam egy idő után. Meg amikor hazaértem akkor is mindketten bőgtünk az örömtől. De utána valamin nagyon csúnyán összevesztünk, a barátomból kitört az agresszív indulatos állat amitől nagyon megijedtem. Szakítani akartam vele akkor annyira mérges voltam rá. Amikor kimondtam és elkezdtem pakolni a nála lévő cuccaimat akkor elkezdett picit sírni, de nem hatott meg. Pár nap múlva hívott fel a nővére hogy valamit csináljak mert óránként jön rá a sírás és nem bírnak vele, majdnem belefulladt már a könnyeibe annyira ki volt. Nem vesztünk össze egy akkora dolgon, csak úgymond bolhából csináltunk elefántot. Mindketten hibásak voltunk, de a barátom annyira magára vette a szakításos fenyegetésemet hogy majdnem belehalt a bánatba. Akkor rendeztük a dolgainkat, csak azért engedtem neki mert én s nagyon odáig voltam érte, mert tudom hogy ő jó ember. Sokan az össze barátnőm, ismerősöm mondja a mai napig hogy el ne merjem őt hagyni mert sosem lesz nekem ilyen pasim mint ő. Igazuk van mert egymásnak lettünk teremtve annyira jól megy köztünk minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!