Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim (18+)! Most őszintén, egyszer s mindenkorra
zárjuk le a kérdést! Mennyire probléma ha egy fiú 20
felett szűz, nincs túl sok tapasztalata a lányok terén?
lemaradt 18 éves vagyok :)
2010. ápr. 15. 19:42
Egyaltalan nem problema szerintem. Nem törvenyszerü, hogy minden fiu 13 evesen elveszti, es vegigmegy a falu lanyain es asszonyain. Van akit ez a dolog egyaltalan nem is erdekel 18-20 eves koraig, es ez cseppet sem baj. Az en ferjem vagany motoros csavo volt 16 evesen mar nagy motorja volt, bomlottak erte a csajok, de ö nem fektetett le egyet sem, mert nem erdekelte akkor meg a szex. Aztan 20 evesen kikerült külföldre, es haveri tarsasaggal elkezdtek kurrvazni. Kurrvaval is vesztette el. Ennyi. Aztan 32 volt amikor megismerkedtünk, en meg 20, es azota imadjuk egymast, nem kell mas neki se, nekem se. NEM BAJ; HA 20 EVESEN SZÜZ VAGY!!!!25N
2010. ápr. 15. 19:43
2010. ápr. 15. 19:44
Most mi értelme van kiírni megint ezt a kérdést? Hányszor akarod hallani, hogy nem probléma? Úgy látom, ez egyedül neked probléma, ha ennyit kérdezgeted, ennyire vágysz a megerősítésre.
2010. ápr. 15. 19:45
Ha könnyűvérű hölgyekkel kezdesz, ott inkább lehet probléma.
Hacsak nem jótündérek is egyben:)
2010. ápr. 15. 19:47
Bárcsak szűz pasim lenne, nem kéne aggódnom a volt csajok miatt. Bár akkor meg azért aggódnék, hogy biztos csak megakar húzni, hogy túl legyen már rajta. De ezt is kilehet küszöbölni. Nem kell rögtön lefeküdni senkivel.
2010. ápr. 15. 19:48
Nem hinném, hogy ez probléma lenne, sőt :)
Az a gázabb, ha túl korán (13-14 évesen) elkezdi a szexuális életet.
26/L
2010. ápr. 15. 19:55
18/21 anonim válasza:
A férjemnek én voltam az első de tökéletes volt vele mindig is!!! :) 8 éve vagyunk együtt:)
Én örülök ennek, mert nem kell összehasonlítódni senkivel és mindig tudok neki újat mutatni:))
2010. ápr. 15. 19:56
NEM probléma, ha neked nem az. Az, higy mások mit gondolnak, megkérdezheted, de neked kell eldöntened, hogy mit teszel, és hogyan vélekedsz! De amúgy én 18/L vagyok, és szűz. És nem bánom...sőt! Szerintem am te se bánd, mert a lányok többségének szerinte ez nem jelent hátrányt! Legalábbis a normálisaknál biztosan nem!
Remélem segítettem, gondalataid rendezésében is..:D, de ha csak véleményekre voltál kíváncsi,akkor abban:D
2010. ápr. 15. 19:57
Egyáltalán nem baj, csak a buta tini filmek meg sorozatok miatt hiszi mindenki hogy 15 évesen kötelező elveszteni.
2010. ápr. 15. 19:57
Kapcsolódó kérdések: