Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt még olyan, aki szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még olyan, aki szokott drágább ajándékokat kapni a párjától és tud neki örülni?

Figyelt kérdés
Őszinte válaszokat szeretnék.
2016. júl. 13. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Jelen. Szükségből kaptam.
2016. júl. 13. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, szoktam kapni drága ajándékot a férjemtől. Olyat is, amire nincs szükségem. Amikor hozzámentem, rossz volt a cipzár a táskáján. Azóta sok minden történt... és szereti, hogy meglephet ilyesmikkel. Akkor is, ha épp semmit nem ünneplünk. Évente 1-2x kapok nagyobb ajándékot tőle.
2016. júl. 13. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is szoktam kapni, bár inkább ez oda vissza dolog. Ha tudom hoyg valaminek örülne, akkor meglepem vele, és ő is ugyanígy van ezzel. Igaz ez egy apróságra is, de egy nagyobb dologra is. Nem 2 hetes kapcsolat, így 10 év után egyáltalán nem okoz problémát.
2016. júl. 13. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Most lehet lepontozni a nőgyűlölők részéről, de ki ne örülne egy-egy ajándéknak? Pláne ahogy előttem írták, hogy a férje nem volt mindig tehetős, és bejött az élet, és kedveskedik a feleségének. Nem mondom, hogy alap, de ha valaki megengedheti magának, akkor miért ne épp annak okozzon ezzel örömet, ha valakit szeret? Megint nem az aranyásó lányokról beszélek, de én mondjuk első fizetésemből a páromat is megleptem egy kis aprósággal. Ettől nem vagyok hős, de örülök, hogy ő örül valaminek, és én alapból is szeretek örömet okozni az embereknek, pláne neki. 23/F
2016. júl. 13. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Ilyen több tízezreset még nem kaptam, talán 5000 forintos volt a legnagyobb, de minden ajándéknak örülök, tök mindegy mennyibe kerül, ha párszáz forintos, annak is, ha drága, annak is.
2016. júl. 13. 22:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2016. júl. 13. 22:07
 7/7 icu75 ***** válasza:
Drágább dolgokat ünnepekkor,de apróságokkal kölcsönösen meglepjük egymást,aminek persze örülök,de nekem még mindig az a legnagyobb ajándék ha a gyereket leadhatjuk a mamának mi pedig kimehetünk 1-2napra a Duna partjára pecázni/romantikázni.
2016. júl. 13. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!