Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud segíteni, mi a megoldás?
Nem vagyok már fiatal, és csinos. Beleszerettem a barátomba, /Ő férfi, én nő/. Két éve lassan, hogy este Ó az utolsó gondolatom reggel az első. Napközben nincs óra, hogy ne gondoljak rá. Nem csitulnak az érzések. Lassan megőrülök, mert csak barátként tud szeretni, úgy viszont nagyon. / Bár néha ad jeleket, hogy többet érez,csak tiszteletben tartja a házasságom, néha meg azt mutatja nem vagyok fontos, csak barátként/ Neki nincs senkije, nekem van. Együtt élek a férjemmel.akit tisztelek, szeretek,jó ember, de mint férfit nem tudom szeretni már, elmúltak azok az érzések, mindkettőnk hibájából. Hűséges feleség vagyok, folyamatosan küzdök a lelkiismeret furdalással. A férjem tud a barátságunkról, az érzéseimet is sejti, bár inkább nem kérdez rá.
Nagyon el vagyok keseredve, csak értelmes, segítő válaszokat várok, kioktatásra nincs szükségem. A baráti kapcsolatot nem fogom megszüntetni, szükségünk van egymásra mind a kettőnknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!