Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki tud segíteni, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tud segíteni, mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Nem vagyok már fiatal, és csinos. Beleszerettem a barátomba, /Ő férfi, én nő/. Két éve lassan, hogy este Ó az utolsó gondolatom reggel az első. Napközben nincs óra, hogy ne gondoljak rá. Nem csitulnak az érzések. Lassan megőrülök, mert csak barátként tud szeretni, úgy viszont nagyon. / Bár néha ad jeleket, hogy többet érez,csak tiszteletben tartja a házasságom, néha meg azt mutatja nem vagyok fontos, csak barátként/ Neki nincs senkije, nekem van. Együtt élek a férjemmel.akit tisztelek, szeretek,jó ember, de mint férfit nem tudom szeretni már, elmúltak azok az érzések, mindkettőnk hibájából. Hűséges feleség vagyok, folyamatosan küzdök a lelkiismeret furdalással. A férjem tud a barátságunkról, az érzéseimet is sejti, bár inkább nem kérdez rá.

Nagyon el vagyok keseredve, csak értelmes, segítő válaszokat várok, kioktatásra nincs szükségem. A baráti kapcsolatot nem fogom megszüntetni, szükségünk van egymásra mind a kettőnknek.

2016. júl. 13. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudok segíteni.
2016. júl. 13. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:
A férjedet hagyd el, mert nem korrekt ez senki részéről. Nem tudom van-e gyereketek, de ő fogja megbánni a ti hibáitokat előbb-utóbb, így gyakorlatilag nincs olyan szempont (maximum anyagi), amiért érdemes a férjeddel maradnod. A továbbiakban pedig sajnos marad a klasszikus megoldás. Elmondod a férfinak, hogy mit gondolsz (bár ne ennyire intenzíven) és érzel, ez a legjobb esélyed, ha tényleg jó barátok vagytok, nem valószínű, hogy ez elrontaná (de ezért nem szabad "nekiesned", mert sosem tudni). Ha igent mond, akkor duplán nyertél, ha nemet, akkor legalább egy rossz kapcsolatból kiszálltál, megpróbálhatsz újraépítkezni, de az férjjel biztosan nem fog menni.
2016. júl. 13. 18:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudja Ő, hogy mit érzek, a barátság maradt, talán Ő is többet érez. Vannak gyerekek is, bár nem kicsik, és igen, az anyagi ok is fennáll. A férjemmel próbáltuk rendbe hozni a dolgokat, de szerelmet nem lehet rendelésre érezni, elmúlt, maradt a tisztelet.
2016. júl. 13. 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Jogodban áll boldognak lenni, a tisztelet pedig még egy családot se tartott össze úgy igazán. A másik férfi pedig lehet, hogy csak emiatt nem lép. Szerintem mindenképpen próbáld meg, eleinte nehezebb lesz, de ha 2 éve tart (gondolj vissza, hogy milyen volt ez az utóbbi 2 év), akkor nem most fog elmúlni, legalábbis nem ilyen körülmények között. Remélem 23 évesen azért érdemben tudtam tanácsot adni. :D
2016. júl. 13. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Van egy ilyen ősrégi szám.. "Ha nem tudom, nem fáj..." Társas magányban élsz. Vagy elhagyod, és szabad az út, vagy csalod, de akkor ostorozod magad, na meg milyen már, vagy kb., maradsz az állóvízben, ami egy idő után nagyon megposhad.
2016. júl. 13. 18:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen jogomban áll, de megtehetem-e? Tönkretehetem-e a családom életét a saját boldogságomért? Nehéz kérdés, mert így csak én szenvedek, ők nem. Talán, ha fiatalabb lennék, nem hezitálnék. Szívem szerint megpróbálnám vele.Valamit lépnem kell, mert ez nem jó senkinek. Mindenkinek ment a zöld kéz.
2016. júl. 13. 19:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Lépni csak előre meg hátra lehet. Lépned kell, hátrafelé még rosszabb, így nincs más választás. Ha a gyerekeid már nem kicsik, nem teszi őket tönkre valószínűleg, meg meg is fogják érteni. Ez végső soron a te életed, ezt mindenképp vedd figyelembe.
2016. júl. 13. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!