Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akarnál komoly kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarnál komoly kapcsolatot olyan férfival, aki?

Figyelt kérdés

*28 éves

*az anyjával lakik

*soha nem lakott mással

*nem is akar tőle messze kerülni (más városba se)

*ha a barátnőjénél alszik, az anyja este jóéjszakát smst küld neki, reggel meg felhívja, hogy elment-e munkába

*nincs félretett pénze, nem gyűjt saját lakásra, pedig anyagi helyzete megengedné

*kölcsönöket ad rokonoknak, barátoknak

*leghosszabb kapcsolata 7 hónap volt

*kedves, figyelmes, udvarias

*figyel az érzéseidre, figyelmes az ágyban

2010. ápr. 15. 17:38
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
nem
2010. ápr. 15. 19:16
 32/36 anonim ***** válasza:
Jajj, ne értsétek félre!! xD Csak visszakérdeztem a kérdezőnek, hogy ilyennel össze jönne-e! Nem a "pasim"! Csak a legjobb "barátom" ( nem sokat találkoztunk, egyébként a szüleim tudnak róla. ), nem járok vele. Bocsi, ha félreérthető volt! :D de nem így gondoltam! Az "imádom" dolgot, nem úgy gondoltam...Csak tényleg egy szeretnivaló ember! xD
2010. ápr. 15. 19:22
 33/36 anonim ***** válasza:

Az sms -es pontot kivéve és a jó keresetet, rengeteg ilyen férfi van és rengeteg nő. Ez régebben még jellemzőbb volt. Emiatt, hogy valaki így él, semmi értelme levonni mindenféle ostoba következtetést.

Sok nőnek eszement elvárásai vannak a partnerrel szemben, de azzal már nem foglalkozik, hogy ezeket ő sem tudná teljesíteni ...

2010. ápr. 15. 20:34
 34/36 anonim válasza:
nem, tuti nem.
2010. ápr. 15. 20:49
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

A pénzkezelés hibája oltári nagy bajokhoz vezethet később. Meg a srác az anyukájával van összeházasodva. Érdemes lehet anyukával komolyan elbeszélgetni, kiderül, indítana-e hadjáratot, ha a fiacskája önállósodni akarna.

A sok elvált nő tömegével generálja az ilyen eseteket, sajnos.

2010. ápr. 16. 00:42
 36/36 anonim ***** válasza:

figy,párom is ilyen volt mikor megismertem,10percre volt a kolim a szülői háztól,elindult otthonrol,felért,hivta az anyaj,h felért-e rendben,kap-e nálam rendes kaját,mikor ér haza,képes volt fellennei éjfélig ha akkorra ért haza...

aztán változott valami...az anyja rájött,hogy a kisfiának semmi baja nem lesz nálam,ő maga küldte hozzám egy idő után,ők meg a férjéel rászoktak az utazgatásra...

eltelt 4 év miota összejöttünk,az anyja hónapok óta nem hivta,párom hivja ha bármi van,de az se több 2 percnél...és uj melot keres,többszáz km-re a szülőktől...

kicsit későn,de elvágódott az a madzag...(ma meg már én mondom,hogy "nézd már meg mi van anyáddal,nem láttad 1 hete"):D

szóval vannak kivételek azért...pedig ő sem tervezte messze menni az anyjától,szomszéd lakást nézte ki magának...

és lám...

2010. ápr. 16. 06:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!