Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akarnál komoly kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarnál komoly kapcsolatot olyan férfival, aki?

Figyelt kérdés

*28 éves

*az anyjával lakik

*soha nem lakott mással

*nem is akar tőle messze kerülni (más városba se)

*ha a barátnőjénél alszik, az anyja este jóéjszakát smst küld neki, reggel meg felhívja, hogy elment-e munkába

*nincs félretett pénze, nem gyűjt saját lakásra, pedig anyagi helyzete megengedné

*kölcsönöket ad rokonoknak, barátoknak

*leghosszabb kapcsolata 7 hónap volt

*kedves, figyelmes, udvarias

*figyel az érzéseidre, figyelmes az ágyban

2010. ápr. 15. 17:38
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
90%

17:57-nek, hat nekem is kisfiam van es biztos megkerek valakit, hogy üssön agyon, ha a 28 eves fiamnak meg jo ejt smst fogok küldeni. Mert ez mar nem normalis. Abban az esetben lenne az, ha a baratnöhöz több szaz km-t kell utazni es aggodik erte, hogy odaert-e rendben, akkor termeszetes hogy vagy a fiu az anyjat hivja vagy forditva(de nem joejt sms-t küld!!!). Es itt nem is a sraccal lehet a gond, hanem anyukaval, akinek talan mar nincs senkije csak az egyszem gyereke ezert annyira magahoz köti amennyire lehet, hogy ne maradjon egyedül. ami hülyeseg, hiszen attol meg, hogy elköltözik vagy meghazasodik törödni fog az anyjaval. Ezt viszont fel kell dolgozni, hogy ennek ez a rendje. erdemes lenne kideriteni, miert nem volt illetve miert csak 7 honapig tartott az a kapcsolat-abbol is sokat meg lehet tudni.

18:04-nek, ha anyagilag megtehetne, akkor miert el az anyjaval? Hiszen a kerdezö irja, hogy nem sporol nem tesz felre, mert esetleg ez lehetne a magyarazat. Amugy mi az hogy mindenki annyit varjon el amennyit megetehet maga is. Egy olyan embertöl aki megtehetne, szerintem elvarhato hogy elköltözzön otthonrol. En is megtettem a föiskola alatt, pedig nem kifejezetten voltam eleresztve anyagilag, de lehet dolgozni es aki el akarja kezdeni a sajat eletet az meg is tudja oldani. 25N

2010. ápr. 15. 18:20
 22/36 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Mindenki más fontosabb lenne neki, mint a felesége és a gyerekei.
2010. ápr. 15. 18:21
 23/36 anonim ***** válasza:
90%

Na mindenkinek irtam csak neked nem kerdezö: nem egyertelmüen nem, vagy döntes ele allitanam, mivel gondolom azert tetted fel a kerdest mert teged zavar ez az egesz es elbizonytalanodtal, ebben az esetben tuti nem. Sajnos tapasztalat, hogy egy ilyen ember mellett mindig csak 2ik vagy 3ik lehetsz, anyuka mindig meg fog elözni ami nem egsezseges.

persze egy probat meger ha szerelmes vagy, de ha nem akkor felejtös.

2010. ápr. 15. 18:23
 24/36 anonim ***** válasza:
67%

Figyelj, ilyennel összejönnél?

*22 éves

*Antiszoc

*Animét néz ( Japán rajzfilm )

*Gyerekes

*Perverz

*Anyjával él

*Nem volt még barátnője

*Koczka ( Folyamatosan gépezik, amikor nincs fősulin és nem tanul )

*Nem valami helyes

Ugyanakkor...

*Aranyos

*Kedves

*Imádnivaló

*Okos ( Legalábbis én annak mondanám )

*Megértő ( vagyis simán elnézi nekem a havi bajok miatti idegbetegségeket )

*Tiszteli a nőket

*Ha valakit szeret, akkor tiszta szívből szeret.

*Mindent meg lehet vele beszélni ( én simán megmondom neki, ha megvan, pedig pont abban a korban vagyok, amikor a nagy átlag szégyenli, a menzit )

*Igazi barát

*Udvarias

*Figyelmes

Nagyon sok hibája van, de Én elnézem neki, mert nagyon-nagyon imádom! Szerintem, ha valakit tiszta szívből szeretsz, akkor ne hagyd ott, mert anyuci pici fia. Lehet, hogy történt vele olyan dolog, amiért az anyja nagyon fontos neki! Vágj bele, olyan "Húúú de sokat" nem veszíthetsz, hiszen csak egy pasi a sok közül! (:

14/L

2010. ápr. 15. 18:26
 25/36 anonim ***** válasza:
90%
14 évesen persze, hogy nincsenek ilyen elvárásaid.
2010. ápr. 15. 18:29
 26/36 anonim ***** válasza:
Semmi esetre sem. Ilyen anyákból lesznek a hárpia anyósok... azt meg nem kérem, köszi.
2010. ápr. 15. 18:39
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Milyen perverz àllat van együtt 22 èvesen egy 14 èves gyerekkel???? Ès mièrt nem indítasz sajàt topikot a sajàt kèrdèsednek, kislàny? Apádnak mutasd be a "pasidat", majd Ő megoldja neked a kèrdèst, hogy jàrjatok-e!!

Kèrdezőnek: nem, ezt hívtuk mi annak idejèn "fatökű lepkevadàsznak". Gondolj bele, mit vàrhatsz tőle? Tán mèg egy csekket sem tud feladni egyedül! Fèrfit keresel, vagy kisfiút akarsz gondozni?

2010. ápr. 15. 18:42
 28/36 anonim ***** válasza:
Az anya a legnagyobb bűnös ebben a szituációban. Majomszeretettel rajong a gyerekéért, és teljesen eldeformálja az én képét. Nekem is van gyerekem, igaz lányom, de nem csüngtem rajta, csak akkor szóltam, ha valami bődületes dologra akart vetemedni. Például a 12-ik táska mellé még egyet. Többször kéri a véleményemet, de mindig utána teszem, ahogy te látod, ahogy te akarod, elvégre már 25 évesA kommentelő fiatalembrnek már nagyon nehéz kilépni ebből a hámból, amelyben ő a ló, az anya pedig a hajtó!
2010. ápr. 15. 18:45
 29/36 anonim ***** válasza:

Az én páromra ezeken kívül mind igaz:

*nem is akar tőle messze kerülni (más városba se)

*ha a barátnőjénél alszik, az anyja este jóéjszakát smst küld neki, reggel meg felhívja, hogy elment-e munkába

Ja és 200 ezer felett keres.

2010. ápr. 15. 18:46
 30/36 anonim ***** válasza:
Szerintem egy felnőtt testbe zárt gyerekkel semmi esetre se kezdj!Nem Neked kell nevelned más gyerekét,ha érted,mire célzok.Elgondolkodtató,hogy még gyűjteni sem hajlandó önálló élet reményében,pedig,mint írtad,anyagilag megtehetné.Azért,mert nem is vágyik önálló életre,amelyre egyébként minden normális felnőtt ember vágyna ebben a korban,főleg,ha van egy szerelme is,akivel komolynak ígérkezik a dolog.
2010. ápr. 15. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!