Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akarnál komoly kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarnál komoly kapcsolatot olyan férfival, aki?

Figyelt kérdés

*28 éves

*az anyjával lakik

*soha nem lakott mással

*nem is akar tőle messze kerülni (más városba se)

*ha a barátnőjénél alszik, az anyja este jóéjszakát smst küld neki, reggel meg felhívja, hogy elment-e munkába

*nincs félretett pénze, nem gyűjt saját lakásra, pedig anyagi helyzete megengedné

*kölcsönöket ad rokonoknak, barátoknak

*leghosszabb kapcsolata 7 hónap volt

*kedves, figyelmes, udvarias

*figyel az érzéseidre, figyelmes az ágyban

2010. ápr. 15. 17:38
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
80%
NEM
2010. ápr. 15. 17:39
 2/36 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Az első fél évben-évben még minden pasi figyelmes.
2010. ápr. 15. 17:40
 3/36 anonim ***** válasza:
74%

az utolsó 2 pontos alternatítva tetszik csak. a többi nem

NEM!

2010. ápr. 15. 17:41
 4/36 anonim ***** válasza:
33%
-t
2010. ápr. 15. 17:41
 5/36 anonim ***** válasza:
88%
Anyuci kicsi fia. Soha nem fog tőle elszakadni.
2010. ápr. 15. 17:45
 6/36 anonim ***** válasza:
51%
Miért gond,ha kölcsön ad?! A felsoroltak mellett lehet egy fantasztikus személyiség,ezek alapján baromság megítélni őt.. 23N
2010. ápr. 15. 17:45
 7/36 anonim ***** válasza:
84%

Ha beleszeretnék, minden bizonnyal összejönnék vele. Később, amikor kezdeném kiismerni, finoman megpróbálnám rávenni a változásra, majd miután rájönnék, hogy nem megy, adnék neki egy utolsó esélyt, de mivel addig sem változott, akkor sem változna, így végül biztosan elhagynám.

Ha nem vagyok belé szerelmes, csak ezeket tudom róla, akkor természetesen nem, de a szerelem vak.

2010. ápr. 15. 17:46
 8/36 anonim ***** válasza:
73%
Én úgy kerülném mint a tüzet..szánalmasnak tartom,aki nem tud leszakadni a szüleiről. Szerintem ez nagyon gáz.
2010. ápr. 15. 17:47
 9/36 anonim ***** válasza:
84%
Az utolsó két pont pozítiv, de a többi??!! Tutira nem. Nem is érdemes belemerülni.
2010. ápr. 15. 17:47
 10/36 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Soha nem fog a anyjáról leválni és minden nőt hozzá fog hasonlítani. Neki valószinű az anyja az etalon.
2010. ápr. 15. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!