Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem ezt? Nagyon rossz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt? Nagyon rossz?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy amikor kedves velem egy férfi, találkozáskor puszit ad, kérdezget, hogy mi van velem, akkor egyszerűen csak arra tudok gondolni, hogy szeretkezni akarok vele..

Ez most valami ribiség lenne? Nagyon tetszik, hogy puszit kapok, figyelmességet, és ilyenkor többet beszélek bele a dologba, hogy én is tetszem neki, biztos az ő agyán is átfut az egész szeretkezés, ő is akarja, de nem így van.

Ezt fűzhetem ahhoz, hogy apukám elhagyott gyermekkoromban, és rám sem nézett? Vagy valami ribiség lenne?

24N

2016. júl. 12. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:

valószínűleg az 5 szeretetnyelv közül a testi érintés ami fontos neked és azon belül a szeretkezés...szeretet hiányod van és így köszönnéd meg, viszonoznád a dolgot...tartsd magad a saját szabályaidhoz, hogy ne legyen probléma...ha nem fér bele, akkor ne tedd meg!

23F

2016. júl. 12. 13:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Ebben a korban az emberek ki vannak éhezve a szeretetre, elismerésre, törődésre. Illetve ahogy első is írja, lehet, hogy ez a szeretetnyelved, így tudod megélni a vonzódás/szerelem beteljesülését. Nem probléma ez, ha nem pillangóként repkedsz virágról-virágra.
2016. júl. 12. 13:05
 3/6 A kérdező kommentje:

#1. Köszönöm szépen. Utánaolvastam, és igazad van, tényleg nem kaptam meg a szeretetet, simogatást, érintést.

Az üzenetírónak meg koszonom, nem kérek a kolbászból.

2016. júl. 12. 13:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem fekszem össze mindenkivel, párkapcsolatban élek, megkapok mindent, mégis "felizgat" minden kedves gesztus
2016. júl. 12. 13:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Talán a mostani kapcsolatod nulla, unalmas, kifáradt....ezért. Hajt a vágy, szeretnél mást de még sem lépsz ki előzőből.
2016. júl. 12. 13:09
 6/6 A kérdező kommentje:

#5. Ez elég nagy butaság.

Mindegyik párkapcsolatomban ezt éreztem, szóval semmi ilyesmi.

2016. júl. 12. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!