Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő azt tapasztalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő azt tapasztalja folyamatosan, hogy csak szexet akarnak tőle a férfiak, akkor a férfi generációval vannak súlyos gondok, vagy magával a nővel?

Figyelt kérdés
Én összezavarodtam, nem tudom már kivel van a gond....
2016. júl. 11. 19:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha a nővel lenne gond, akkor nem lenne olyan hogy más vele egykorú nők meg boldog párkapcsolatban élnek.

Ennyi

2016. júl. 11. 21:12
 12/15 anonim ***** válasza:
# 9 Ilyeneket csak lúzerek írnak. Én soha nem voltam sikertelen a nőknél, mégis tudom, h a nő a hibás ilyen esetben. Ha vki CSAK ilyen palikat fog ki, szóval MINDIG, akkor vagy folyamatosan rosszul választ, vagy pedig mindenki számára egy rongynak tűnik, aki szexen kívül nem jó másra.
2016. júl. 11. 21:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Ilyen az élet. Én elvagyok egy nővel egy-egy hétvégét, de nem bútoroznék össze senkivel.
2016. júl. 12. 04:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Megtalálta a zsák a foltját...
2016. júl. 12. 13:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha folyamatosan, akkor a nő, mivel a rendes férfiakat unalmasnak találja, meg nem tetszik neki, hogy a rendeseknek nincs akkora önbizalmuk. Viszont ha csak néha találkozik ilyen férfiakkal, akkor mindkét fél hibás. A k**vák és hímringyók világában élünk sajnos (tisztelet a kivételnek).
2017. júl. 19. 04:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!